Skles Decapat Katılım 22 Şubat 2023 Mesajlar 317 Makaleler 1 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 10 Eylül 2023 #11 Deadside dedi: Antalya oturuyorum egzamam var şortla gitsem okula bir şey derler mi? Genişletmek için tıkla... Eğer çok rahatsız ediyorsa önce idareyle konuş sonra git. Aksi takdirde fırça yersin.
Deadside dedi: Antalya oturuyorum egzamam var şortla gitsem okula bir şey derler mi? Genişletmek için tıkla... Eğer çok rahatsız ediyorsa önce idareyle konuş sonra git. Aksi takdirde fırça yersin.
as_not_found Kilopat Katılım 22 Şubat 2021 Mesajlar 2.060 Çözümler 28 Daha fazla Sistem Özellikleri Asus Tuf A15 FA507NV:Ryzen 7 7735hs-RTX4060 Mobile GPU-DDR5 Sk Hynix 4800 Mhz 2x8 Ram- 512GB Micron nvme SSD Cinsiyet Erkek 10 Eylül 2023 #12 Deadside dedi: Antalya oturuyorum egzamam var şortla gitsem okula bir şey derler mi? Genişletmek için tıkla... Okul idaresi anlayışlı ise durumu açıklayabilirsin.
Deadside dedi: Antalya oturuyorum egzamam var şortla gitsem okula bir şey derler mi? Genişletmek için tıkla... Okul idaresi anlayışlı ise durumu açıklayabilirsin.
Bruz Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 30 Ocak 2019 Mesajlar 3.236 Makaleler 1 Çözümler 8 Yer Antalya 10 Eylül 2023 #13 Yeni Milli Eğitim Bakanı öğrencilere göz açtırmayacağı koyduğu yasalardan belli.. En iyisi sen şortla gitme.
Yeni Milli Eğitim Bakanı öğrencilere göz açtırmayacağı koyduğu yasalardan belli.. En iyisi sen şortla gitme.
kino Yottapat! İlk 5 Haneli Mesajınız! Mesaj Sayısında Ender Kişilerdensiniz! Katılım 28 Nisan 2020 Mesajlar 46.546 Makaleler 42 Çözümler 148 10 Eylül 2023 #14 Eline doktor raporunu al istersen şort mayo ile git.
Better Call Mike Hectopat Katılım 30 Ağustos 2022 Mesajlar 1.317 Çözümler 22 Yer Berlin Daha fazla Cinsiyet Erkek 10 Eylül 2023 #15 Deadside dedi: Antalya oturuyorum egzamam var şortla gitsem okula bir şey derler mi? Genişletmek için tıkla... Ben de Antalya'da okuyorum yarin birkac kisi sortla gitmeyi dusunuyoruz. Hangi okul belki ayni okuldayizdir?
Deadside dedi: Antalya oturuyorum egzamam var şortla gitsem okula bir şey derler mi? Genişletmek için tıkla... Ben de Antalya'da okuyorum yarin birkac kisi sortla gitmeyi dusunuyoruz. Hangi okul belki ayni okuldayizdir?
Mky Decapat Katılım 18 Aralık 2022 Mesajlar 727 Çözümler 2 Yer Ankara Daha fazla Cinsiyet Erkek 10 Eylül 2023 #16 Deadside dedi: Antalya oturuyorum egzamam var şortla gitsem okula bir şey derler mi? Genişletmek için tıkla... Nasıl bir şort hocam? Ben ortaokuldayken dizimin altını örten uzun bir şort giymiştim bir şey demediler.
Deadside dedi: Antalya oturuyorum egzamam var şortla gitsem okula bir şey derler mi? Genişletmek için tıkla... Nasıl bir şort hocam? Ben ortaokuldayken dizimin altını örten uzun bir şort giymiştim bir şey demediler.
Ömer Evece Picopat Katılım 14 Kasım 2022 Mesajlar 522 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 10 Eylül 2023 #17 Bu durumu birkaç defa tekrarlarsan disiplin cezası verilecektir sana.
Mky Decapat Katılım 18 Aralık 2022 Mesajlar 727 Çözümler 2 Yer Ankara Daha fazla Cinsiyet Erkek 10 Eylül 2023 #18 IDenizI dedi: ''Bura okul mu meyhane mi? Bu nasıl kıyafet böyle okulda barınamazsın.'' Genişletmek için tıkla... Hocam dizin altını örten şortlara bir şey dememeleri lazım. Ama kızların giydiği gibi kısacık şort giyilmez.
IDenizI dedi: ''Bura okul mu meyhane mi? Bu nasıl kıyafet böyle okulda barınamazsın.'' Genişletmek için tıkla... Hocam dizin altını örten şortlara bir şey dememeleri lazım. Ama kızların giydiği gibi kısacık şort giyilmez.
NormalVatandas Hectopat Katılım 2 Aralık 2022 Mesajlar 2.782 Çözümler 6 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 10 Eylül 2023 #19 IDenizI dedi: ''Bura okul mu meyhane mi? Bu nasıl kıyafet böyle okulda barınamazsın.'' Genişletmek için tıkla... Meyhane ağır olmuş hocam. Egzama rahatsız edici bir şey ise önden arayıp konuşabilirsiniz.
IDenizI dedi: ''Bura okul mu meyhane mi? Bu nasıl kıyafet böyle okulda barınamazsın.'' Genişletmek için tıkla... Meyhane ağır olmuş hocam. Egzama rahatsız edici bir şey ise önden arayıp konuşabilirsiniz.
4 485659 Hectopat Katılım 23 Ağustos 2021 Mesajlar 503 Çözümler 2 10 Eylül 2023 #20 Deadside dedi: Antalya oturuyorum egzamam var şortla gitsem okula bir şey derler mi? Genişletmek için tıkla... Derler ama hayata bir kere geliyorsun onu da tecrübe etmek iyidir.
Deadside dedi: Antalya oturuyorum egzamam var şortla gitsem okula bir şey derler mi? Genişletmek için tıkla... Derler ama hayata bir kere geliyorsun onu da tecrübe etmek iyidir.