Daha yaşın küçük sana bir abin olarak söyleyeyim. Kimsenin hakkını yeme. Gerekirse 1 yıl daha çalış girme liseye düzgünce puanını kazan hakketiğin yere gir. Kimsenin hakkını yeme. İnsanlar emek veriyor emek vererek girdikleri yere senin torpille girmen seni rahatsız etmeyecek mi?
Daha yaşın küçük sana bir abin olarak söyleyeyim. Kimsenin hakkını yeme. Gerekirse 1 yıl daha çalış girme liseye düzgünce puanını kazan hakketiğin yere gir. Kimsenin hakkını yeme. İnsanlar emek veriyor emek vererek girdikleri yere senin torpille girmen seni rahatsız etmeyecek mi?
Böyle kötü zihniyetli konuların yasaklanması ve böyle konuları açanların ceza alması lazım. Başlıkta bile yazım hatası var. Bunlara ceza verilmez, Türkçe öğretmeni olmadığımız halde düzgün yazmaya elimizden geldiğince dikkat ederiz ama bir harf yanlış yazarsak biz ceza alırız. Olsun bakalım. Bu ülkenin neresinde adalet var da forumda bekleyelim?
Giremezsin. Eğer taban puandan düşükse puanın bir bakanın çocuğu falan olman lazım o kadar büyük bir torpil için çünkü taban puandan düşük olanlara sistem açılmıyor nakil ekranına o okul gelmiyor.
Bu sen istediğim okula giremedim. Ve istediğim okulun puanını bayağı altında bir puan aldım, sizce istediğim okula torpile girebilme ihtimalim var mı?
Siz torpille girdinizmi, Ya da torpile girmeyi düşünüyor musunuz?
Bu sen istediğim okula giremedim. Ve istediğim okulun puanını bayağı altında bir puan aldım, sizce istediğim okula torpile girebilme ihtimalim var mı?
Siz torpille girdinizmi, Ya da torpile girmeyi düşünüyor musunuz?