Okula yemek olarak ne götürülebilir?

Hocam herhangi bir yasak ya da kısıtlama yoksa istediğin her şeyi götürebilirsin. Ben lazanyadan tut, Lahmacun'a kadar her şeyi götürüp yemiştim. Arkadaşlarım paket servis çağırıyorlardı.

Paket servis çağırmaları iyiymiş.

Hocam sabahları süt veya süt ürünü tüketirseniz sizi uzun süre tok tutacaktır. Ama yanınıza elma muz sandviç türü yiyecekler de alabilirsiniz. Acıkınca yemek için.

Hocam herhangi bir yasak ya da kısıtlama yoksa istediğin her şeyi götürebilirsin. Ben Lazanyadan tut, Lahmacun'a kadar her şeyi götürüp yemiştim. Arkadaşlarım paket servis çağırıyorlardı.

Maşallah bizde arada söylüyorduk da o zaman 8dik. Şu an 9 biraz sıkıntı o işler.

Hocam sabah çok sağlam kahvaltı yapın okulda da küçük atistirmalik yerseniz dayanirsiniz diye düşünüyorum. Şahsen ben bu taktikle iyi para biriktirmiştim.

Yulaf + süt veya yoğurt.
Sandviç ; domates, salam, salatalık, peynir falan.
Meyve.
Makarna, pilav, çorba.

Evindeki yiyecekleri okulda yiyebilirsin, bişey olmaz.

3 aydır spor yapıyorum bundan dolayi etutum 6 saat sürüyor ve öğlene denk geliyor yulaf götürüyorum kantinci abladan sıcak su ıstiyorum zaten 30 gr yulafa az bir şu yetiyor yumusatip yiyorum okul açılınca da böyle yapacağım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…