Okulda arkadaşım yok ne yapmalı?

İnsanlarla konuşmadan, onlarla dertleşmeden arkadaş olmazsın. Bence biraz sosyalleşmen gerek.

Seni çok iyi anlıyorum ve neredeyse aynı sayılırız. Arkadaşım yok diye okula gitiyordum yaklaşık olarak 4 ay önce ve şu an devamsızlığım 30 gün(arkadaşım yok diye okulda aşırı boğuluyordum bu yuzden okuldan kaçıp duruyordum) diye bir yerlerime vura vura gidiyorum, aileni ikna edip nakil aldırmanı öneririm ben nakil aldırarak rastgele bir arkadas grubuna girdim ve kendileri çok iyi insanlar espri anlayışları bana uyuyor ve eğlenceliler, bilmiyorum belki bu sadece benim şansımdır ama zaten okul bitiyor önündeki sene yeni bir okula gidip şansını deneyebilirsin.

Aynen ben de öyleyim. Ben Tuğçe. Ankara'da yaşıyorum hiç arkadaşım çok yalnızım.

İsim neydi?

Son düzenleyen: Moderatör:

Hocam "okuldaki" arkadaşlar gerçekten boş oluyor en iyisi sizi seven bir arkadaşınız olması okuldakiler kimin ayağını kaydırsam diye dolaşıyor.

Hocam "okuldaki" arkadaşlar gerçekten boş oluyor en iyisi sizi seven bir arkadaşınız olması okuldakiler kimin ayağını kaydırsam diye dolaşıyor.
Çok haklısınız hocam yaz boyu 1 kere aramayan adamlar işleri düşünce aramaya başladılar. Düzgün arkadaşı lisede bulmak çok zor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…