Güzel, akranız halden anlarım.
- Bizde de futbol turnuvası oldu ve beni de katmadılar ben de üstüne gitmedim çünkü herhangi bir hatamda takımdaki 2 tane lisanslı kişinin bana suç atacağını biliyordum. O maçları artık nasıl yaptılarsa o kadar taktik yapmalarına rağmen ilk maçlarında 7-0 oldu ve elendiler.
- Kötü oynayıp oynamaman onların asla umurunda olmayacak.
- Demem o ki pek de zorlama, çünkü alsalar bile bir hatan da hemen sana suç atacaklar ve sen bu durumdan daha fazla sinir olacaksın hatta o kadar ileriye gidecekler ki kavgaya dönüşecek.
- Yeni nesilde(biz de içindeyiz), böyle durumlarda kazanmak ya da kaybetmek önemlidir. Artık zaman tamamen değişti. Benden büyük(6-7 yaş) arkadaşlarımın lise ortamı ile bizim lise ortamımız aynı olamaz. Anlattıklarına göre o zamanlar "Edep vardı utanma vardı, sizin zamanınızda herkes birbirinin annesine, babasına hatta kız kardeşine kadar sövmeye başladı. Eskiden böyle şeyler yoktu. Biz sadece eğlenirdik."
- Son olarak lisanslılar kendini iyi sanarlar çünkü kulüplerinde onu ezerler. O da okulda birilerini ezmek ister, sadece kurbanı olma.
Artı olarak sadece ihtiyaç durumunda seni çağırmak isterler yüz vermeni önermem yine sana kötü sözler ederler.