frkn03 Picopat Katılım 25 Eylül 2021 Mesajlar 220 Daha fazla Cinsiyet Erkek 13 Ocak 2022 #21 Ahmet Kerem Yücel dedi: Hocam şaşırdınız mı ne diyorsunuz. Genişletmek için tıkla... Sopayla işin ne senin? Yumruk yumruğa hallet işini.
Ahmet Kerem Yücel dedi: Hocam şaşırdınız mı ne diyorsunuz. Genişletmek için tıkla... Sopayla işin ne senin? Yumruk yumruğa hallet işini.
L4A7 Hectopat Katılım 17 Mart 2020 Mesajlar 736 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 13 Ocak 2022 #22 Hocam asıl güç dövüş, sopa vb. değil. Barbar mısın?
Ahmet Kerem Yücel Hectopat Katılım 24 Ekim 2021 Mesajlar 1.331 Çözümler 7 Yer Bursa Daha fazla Sistem Özellikleri Ekran Kartı:GTX 1650 İşlemci:İ5 9400F Bellek:16 GB Anakart:Biostar - H310MHP İşletim Sistemi: Windows 11 Sistem Türü:64 bit Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 13 Ocak 2022 #23 Mamaqiyus dedi: Xxxxx Sopanızı alan birine neden çok sinirleniyorsunuz Sopa Genişletmek için tıkla... Kız zaten normalde de sinirlendiriyordu çelme takıyordu, dövmeye falan çalışıyordu ama yapamıyordu. L4A7 dedi: Hocam asıl güç dövüştür, sopa vb. değil. Barbar mısın? Genişletmek için tıkla... Hocam kendimi savunmak için dediğime bakmayın kimseyi dövmeyi düşünmüyordum.
Mamaqiyus dedi: Xxxxx Sopanızı alan birine neden çok sinirleniyorsunuz Sopa Genişletmek için tıkla... Kız zaten normalde de sinirlendiriyordu çelme takıyordu, dövmeye falan çalışıyordu ama yapamıyordu. L4A7 dedi: Hocam asıl güç dövüştür, sopa vb. değil. Barbar mısın? Genişletmek için tıkla... Hocam kendimi savunmak için dediğime bakmayın kimseyi dövmeyi düşünmüyordum.