Wipk12 Centipat Katılım 9 Ekim 2023 Mesajlar 163 Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Mart 2024 #31 Jukas dedi: Size bir tavsiye: Sevdiğinize değil, sizi sevene aşık olun. Genişletmek için tıkla... Hocam bulunduğum durum için biraz zor iş yani benim aşık olamam
Jukas dedi: Size bir tavsiye: Sevdiğinize değil, sizi sevene aşık olun. Genişletmek için tıkla... Hocam bulunduğum durum için biraz zor iş yani benim aşık olamam
Jukas Centipat Katılım 3 Ocak 2024 Mesajlar 406 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Mart 2024 #32 Jukas dedi: Size bir tavsiye: Sevdiğinize değil, sizi sevene aşık olun. Genişletmek için tıkla... Bunun gibi bir şey başıma geldi. Ama ne zaman, ne yapsam her şey hiçbir zaman normal olmuyor. Tanrı hayatımın böyle olmasını istiyorsa; öyle olsun. Wipk12 dedi: Hocam bulunduğum durum için biraz zor iş yani benim aşık olamam Genişletmek için tıkla... Aşık olmak istemiyormusunuz?
Jukas dedi: Size bir tavsiye: Sevdiğinize değil, sizi sevene aşık olun. Genişletmek için tıkla... Bunun gibi bir şey başıma geldi. Ama ne zaman, ne yapsam her şey hiçbir zaman normal olmuyor. Tanrı hayatımın böyle olmasını istiyorsa; öyle olsun. Wipk12 dedi: Hocam bulunduğum durum için biraz zor iş yani benim aşık olamam Genişletmek için tıkla... Aşık olmak istemiyormusunuz?
Wipk12 Centipat Katılım 9 Ekim 2023 Mesajlar 163 Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Mart 2024 #33 Jukas dedi: Bunun gibi bir şey başıma geldi. Ama ne zaman, ne yapsam her şey hiçbir zaman normal olmuyor. Tanrı hayatımın böyle olmasını istiyorsa; öyle olsun. Aşık olmak istemiyor musunuz? Genişletmek için tıkla... Yok aşk işleriyle pek aram olmaz. Son düzenleyen: Moderatör: 25 Mart 2024
Jukas dedi: Bunun gibi bir şey başıma geldi. Ama ne zaman, ne yapsam her şey hiçbir zaman normal olmuyor. Tanrı hayatımın böyle olmasını istiyorsa; öyle olsun. Aşık olmak istemiyor musunuz? Genişletmek için tıkla... Yok aşk işleriyle pek aram olmaz.
Jukas Centipat Katılım 3 Ocak 2024 Mesajlar 406 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Mart 2024 #34 Wipk12 dedi: Yok aşk işleriyle pek aram olmaz. Genişletmek için tıkla... Tamam; o zaman size şunu sorayım: Yalnız hissediyor musunuz?
Wipk12 dedi: Yok aşk işleriyle pek aram olmaz. Genişletmek için tıkla... Tamam; o zaman size şunu sorayım: Yalnız hissediyor musunuz?
Wipk12 Centipat Katılım 9 Ekim 2023 Mesajlar 163 Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Mart 2024 #35 Jukas dedi: Tamam; o zaman size şunu sorayım: Yalnız hissediyor musunuz? Genişletmek için tıkla... Bayağı yalnız hissediyorum. Son düzenleyen: Moderatör: 25 Mart 2024
Jukas dedi: Tamam; o zaman size şunu sorayım: Yalnız hissediyor musunuz? Genişletmek için tıkla... Bayağı yalnız hissediyorum.
Jukas Centipat Katılım 3 Ocak 2024 Mesajlar 406 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Mart 2024 #36 Wipk12 dedi: Bayağı yalnız hissediom Genişletmek için tıkla... Kendi sorunuza cevap verdiniz.
Wipk12 Centipat Katılım 9 Ekim 2023 Mesajlar 163 Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Mart 2024 #37 Jukas dedi: Kendi sorunuza cevap verdiniz. Genişletmek için tıkla... Anlamadım?
intikk Hectopat Katılım 9 Nisan 2022 Mesajlar 1.711 Makaleler 2 Çözümler 12 Yer Türkiye, Isparta Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Mart 2024 #38 Wipk12 dedi: Anlamadım? Genişletmek için tıkla... Yoldaş lazım size o yüzden diyor arkadaş.
Megaton Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 17 Nisan 2020 Mesajlar 8.780 Makaleler 11 Çözümler 23 Yer Ötüken, Tanrı Dağları 25 Mart 2024 #39 Benim de böyle başladı 3 3.5 yıl önce Tam evlilik planları derken 2 saat önce bitti.
erayisteya Decapat Katılım 17 Mart 2024 Mesajlar 1.948 Çözümler 10 Yer Adana / Çukurova Daha fazla Sistem Özellikleri İntel Pentium G620 2.6 GHz nVidia GeForce 210 4 GB Ram Cinsiyet Erkek 25 Mart 2024 #40 Megaton dedi: Benim de böyle başladı 3 3.5 yıl önce Tam evlilik planları derken 2 saat önce bitti. Genişletmek için tıkla... Hayda neden bitti peki hocam özel değilse söylermisiniz?
Megaton dedi: Benim de böyle başladı 3 3.5 yıl önce Tam evlilik planları derken 2 saat önce bitti. Genişletmek için tıkla... Hayda neden bitti peki hocam özel değilse söylermisiniz?