Okulda bir olayı yaymak problem yaratır mı?

Büyük değilmişsiniz, rehberliğe gideceğim bu tehditlerini kayıt aldım de korkar zaten.
Tüm konuşmaların kayıtları var zaten. Ancak bundan daha önce arkadaşlarımdan birini dövmüşlerdi okul çıkışı.

Legal olarak ne yapabilir ki, bir çocuk benim hakkımda olay anlatıyor mu diyecek? Nasıl bir şikayet yapacak.
Ona göre ben ona iftira atıyorum ancak ben ne gördüysem onu söylüyorum. Attığı sunucunun kaydı da var konuşmalarda var yazışmalarda her şey var.

Pazartesi günü okula son girin, çıkarken de müdüre durumu açıklayın müdürün çıkmasını bekleyip birlikte çıkın. Hiç birşey olmaz.

Pazartesi günü okula son girin, çıkarken de müdüre durumu açıklayın müdürün çıkmasını bekleyip birlikte çıkın. Hiç birşey olmaz.
Müdürü olaya katmayı hiç düşünmüyorum direk servislere topuk.

Bir çocuğu daha dövdüler peşinden koştular dövdüler. Sonrasında ne oldu bilmiyorum ancak çocuk hala okulda yani bir sıkıntı olmadı herhalde.
Öğretmenine veya müdüre durumu anlatıp dersten 3-4 dakika erken çıkabilirsin izin verirlerse.

Büyük ihtimalle o arkadaşın da bu kadar celallenmesinin sebebi sevgilisinin (evet ortaokulda sevgilisi var) bu sebepten dolayı ondan ayrılması.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…