Okulda buluşan çocuğa karşı ne yapmalıyım?

Büyük bir şehirde misin? Bir de kaldığınız ilçe merkezi bir yerde mi?

Daha fazla söylemem gereken bir şey yok ki. Alakasız bir elemanın size korkak demesi neyi değiştirir ki? Ben de herkesin fikri ciddiye alınmaz diyorum işte.

Hocam demek istediğinizi şimdi anladım ama yanıt verdiğiniz cevabım başka birine ait onu başka eleman demişti.

Büyük bir şehirde misin? Bir de kaldığınız ilçe merkezi bir yerde mi?

İstanbul da evet hatta büyük bir meydana 5 dakika mesafe var.

Hocam demek istediğinizi şimdi anladım ama yanıt verdiğiniz cevabım başka birine ait onu başka eleman demişti.

İstanbul da evet hatta büyük bir meydana 5 dakika mesafe var.
O zaman okulunuzun yetkililerine söyle. Küçük bir yer olsaydı kolay kolay başa çıkılmazdı ama büyük yerlerde o kadar kolay bulaşamazlar hele ki de daha öğrencilerken.

Karşıt gelme bozukluğu varsa işin zor.

Sınıf öğretmeni bile bir şey yapamaz eğer öyle durumu varsa. Mecburen disiplin tek yol.
Eğer çok sert dalarsan o da dalır fakat bazıları salıyor sonra. Ama tam tersi de olabilir.

Öğretmenine söyle bir şey yapamaz ise MEB'e veya polise şikayet et tehdit ediyorsa.

Ben bir ara böyle çocuğu sürekli yere düşürttüm. Ama adam pes etmiyor. Daha sert dalıyordu. En sonunda kazandım ama sonra arkadaş oldu. Çok garip anı. Yani ne olacağı belli olmuyor bunların. Birisine kötü bir şey olsa ve bilmese, bu çocuk yaptı sanıyorlardı. Fakat baya eski bir anı.

O nedir hocam?

Öğretmenlere sürekli karşı çıkan, aileme sürekli karşı çıkan insanlar. Okulun en zorba tiplerdir. Böyle kişilerin ciddi potansiyeli var ama boşa gider. Yanlış şeylere harcarlar.

Öğretmenlere sürekli karşı çıkan, aileme sürekli karşı çıkan insanlar. Okulun en zorba tiplerdir. Böyle kişilerin ciddi potansiyeli var ama boşa gider. Yanlış şeylere harcarlar.

Hocam dediğim kişiyle bir alakası yok öyle bir tip değil.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…