Okulda çalınan eşyam

Kimseyi günaha sokmayin hocam belki dikkati dağılmış sizin defteri de çantasina koymuştur.
Defter problem değil yanlışlıkla koyulduysa verilir geri fakat formda kimlik falan isteniyordu o yüzden önemli hocam form.

Son düzenleyen: Moderatör:
Yani sınıf hocana söylemelisin bu durumu. Ancak neden formu çalsın ki? Bir kağıt parçasını çalıp ne yapacak anlamadım istesen yenisini alabilirsin kaybettim diyerek.

Üstüne arsa alıp satacak hali yoktur. Dağıtan hocaya formun kaybolduğunu söyleyin.

Sınıftakilere de defterinizi görüp görmediklerini sorabilirsin.

Son düzenleyen: Moderatör:
Okul müdürünün işlem yapacağını düşünmüyorum çünkü yapacak olsa sınıfın'da o kadar serserinin ne işi var? Benim sınıfımda'da var ve cidden mağdurum sürekli kopya istemeler eşya kullanmalar kitap getirmeyip kitabımı istemeler falan.

Kanka sınıf arkadaşınla senin aranda olan bir sorun konuşarak çözmelisin.

Kimseden üstün gördüğüm falan yok kendimi. Sadece birşeylerin çalındığından en azından alındığından eminim ve yardım için konu açtım demediğinizi bırakmadınız. Okula bıçak getiren ve sürekli kaçma planı yapıp deneyen tipler sınıfımdakiler afedersinizde. Serseri dışında ne dememi bekliyorsunuz? Best friend ever! tarzında cümlelermi?

Sizde mi öylesiniz? Neden birden böyle alınganlık yaptınız anlayamadım form dahi olsa böyle şeyler Okul'da çok sıklanan durumlar. Bence senin gibi insanların bu kafadan çıkmadığı sürece hırsızlığın biteceğini düşünmüyorum bugün form alan yarın Lise'de telefon çalar.

Diğer sınıfları gözlemleyip normal insanların olduğu sınıfa geçmen senin için yararlı olacaktır.

Diğer sınıfları gözlemleyip normal insanların olduğu sınıfa geçmen senin için yararlı olacaktır.
Hocam öbür sınıflar dahada beter. En azından dediğim gibi sınıftaki kızlar iyi bende onlarla takılıyorum. Öbür sınıfların kızı erkeği binbir beter bizimkilerden gözlemlediğim kadarı ile.

Birde hırsız olduk yani. Arkadaş daha 1 haftalık tanışma ile insanlar hakkında atıp tutuyor. Çocuk belki çalmadı. Nereden bileceksin? Belki serseri dediği kişilerden biri çok iyi biri. Nereden bileceksin? Ayrıca dediğim gibi, Allah'ın unuttuğu yerdeki bir okulda değilse kimse form çalmaz. Kalem çalınsa gene anlarım ama form çalmak kadar saçma bir şey yok.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…