Okulda can sıkıntısı nasıl giderilir?

berksahin_0

Centipat
Daha fazla  
Merhaba arkadaşlar, ben bu sene 9.sınıfa geçtim ve okulda canım çok sıkılıyor. Telefon serbest de değil, 9'dan 5'e kadar vakit geçmiyor. Tavsiyeniz var mı?

Çoğu kişiden duymuşsundur büyük ihtimalle kitap oku.
Bana göre insanların şu kitap çok iyi falan dediklerini sonraya bırak ilk başta ilgini çeken kitapları oku.

Boş derslerde veya tenefüslerde kitap okumak, çizim yapmak, arkadaşlarla birşeyin sohbetini yapmak, test çözmek önerimdir. Derste sıkılıyorsan bana göre tek çözümü dersi doğru düzgün dinlemektir.

Merhaba arkadaşlar, ben bu sene 9.sınıfa geçtim ve okulda canım çok sıkılıyor. Telefon serbest de değil, 9'dan 5'e kadar vakit geçmiyor. Tavsiyeniz var mı?
dostum bence dersi dinle teneffüsler aşırı sıkıcı geçiyor arkadaş ortamı yaparsan tenefüslerde bir şekil geçer

Çoğu kişiden duymuşsundur büyük ihtimalle kitap oku.
Kitap okumayı çok severim ama çok okuyunca sıkıyor. Ben 1-2 hafta kitap okumama kararı aldım. Zulüm gibi geliyordu. Belli bir süreden sonra okumak insanın içinden geçiyor.

Velhasıl kelam; sadece kitap okumayla vakit geçmiyor. Yanına başka şeyler eklemesi gerek. Dersi seven biri değil galiba.

Öncelikli olarak derslerden zevk alabilmek önemli. İyi de bir arkadaş grubun olursa daha iyi bir yıl geçirirsin.

Kitap oku ben dün Metro 2033 aldım her öğlen teneffüsü onu okuyacağım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…