Okulda çok stresli olmak

4ndre

Picopat
Daha fazla  
Liseye daha yeni geçtim sınıfım aşırı kötü notlarım düştü sınıfta benimle dalga geçenler var. Sınıfta kalmaktan korkuyorum sınıfta kafamı koyup yatarken bile stresli oluyorum. Bu her gün böyle devam edecek diye hep aynı döngü, ne yapabilirim? Evde bile yarın okul var diye moralim bozuluyor.

Unutulanlar ve Yeniler. Böyle mi oldu? Eminim öyle oldu. Hocaya söyleyin. Yada haklarını verin.

Normal şeyler bunlar liseye daha yeni geçmişsin, 9. sınıfken benim de ilk dönem notlarım kötüydü ama 2. dönemde yükseltmiştim. Çok kafaya takma sınıfta kalmazsın merak etme. Bugünlerin tadını çıkarmaya bak

Tek çaren çalışmak normal notların düşmesi.

İlk başladığımda bende senin gibiydim. Sonra zamanla insanları tanıdıkça ortama alışabildim. Merak etme çok normal zamanla insanlar birbirine alışıyor ama zorba olan insanlar asla bitmez bitmeyecek buna alışman lazım kafaya takmamalısın. Günlük dersini çalışıp seni mutlu edecek şeylere zaman ayırabilirsin hobi edinebilirsin bilgisayarda takılabilirsin kitap okuyabilirsin vs. hiçbir şey mutlu olmandan önemli değil unutma.

Yeni başladın liseye yeni başlayan maceralar hep böyledir stres korku vardır zamanla geçer.
Derslerine asıl hiçbir sıkıntı olmaz.
Sınıf da durum değişmezse çok rahatsız oluyorsan sınıfını değiştirirsin.

Açığa geç.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…