Okulda çok tuvaletim geliyor

moralman

Hectopat
Sabah bir bardak süt içiyorum ve okulda yaklaşık 300 ML su içiyorum. Ama okulda minimum 4 kere tuvalete gitme ihtiyacı duyuyorum ve yapmazsam çok rahatsız ediyor. Genellikle de torbam tam dolu ve boşaltılmış hissetmiyorum. Çok fazla idrar çıkmıyor. Evde de böyle. Çok rahatsız edici bir durum değil fakat ortam okul olunca biraz sorun yaratıyor. Sizce neden olabilir? (rica ediyorum doktora git yazmayın)

Son düzenleme:
Psikolojik olabilir. Benim de çok idrarım geliyordu bazen, sonra ben kafamda düşünmeyi bırakınca geçti.

Son düzenleyen: Moderatör:
Psikolojik olabilir. Benim de çok idrarım geliyordu bazen, sonra ben kafamda düşünmeyi bırakınca geçti.
Olabilir. Ekşi'den de baktım psikolojik yaşayan birinin yazdıklarını okudum. Ayrıca küçükken çok üşütüyordum ve idrar yolu enfeksiyonu kapıyordum, çişimi yapamıyordum. Sanırım bunun sıklığı yüzünden psikolojik de oluyor olabilir.

Okulda kafanı dağıt, arkadaşınla falan sohbet et ve bu konuyu düşünme. Eğer sen başka bir şeye daldıktan sonra tuvaletin gelmeyip o konuyu düşündükten sonra geliyorsa psikolejik bir sorun ihtimali olması yüksektir. Siz yine bir doktora gidin isterseniz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…