Dostum sorduğun soruyu Chatgpt'ye sordum
ve aldığım cevap şu şekildeydi ;
Tabii, ihtiyaçlarınıza uygun bir uygulama olarak "SureLock Kiosk Lockdown" gibi bir çözümü değerlendirebilirsiniz. SureLock, Android cihazlarını kiosk modunda kullanmanıza izin veren bir uygulamadır. İşte SureLock'un sağladığı bazı özellikler:
- Uygulama Kısıtlamaları: SureLock ile belirli uygulamalara erişimi kısıtlayabilirsiniz. Öğrenciler sadece belirlenen uygulamalara erişebilirler ve arka planda başka uygulamalar çalıştıramazlar.
- Kilitli Ekran ve Kiosk Modu: SureLock, tabletleri kiosk modunda kullanmanıza olanak tanır. Bu modda, öğrencilerin tabletleri sadece belirlenen uygulamaları kullanabilir ve ayarlara erişemezler.
- Uygulama İzleme ve Raporlama: SureLock, öğrencilerin hangi uygulamaları ne kadar süreyle kullandıklarını izlemenize ve raporlamaya olanak tanır. Bu sayede, dikkat dağıtıcı davranışları tespit edebilirsiniz.
- Uzaktan Yönetim ve Kontrol: SureLock'un bir web tabanlı yönetim konsolu vardır, bu sayede tabletleri uzaktan yönetebilir ve kontrol edebilirsiniz. Uzaktan güncelleme, kilitleme veya açma gibi işlemleri gerçekleştirebilirsiniz.
- Güvenlik ve Kullanıcı Denetimleri: SureLock, güvenli bir ortam sağlamak için parola koruması ve kullanıcı denetimleri gibi özellikler sunar. Bu sayede, sadece yetkili kişiler tabletleri yönetebilir.
SureLock gibi bir uygulama kullanarak, öğrencilerin ders sırasında tabletleriyle daha kontrollü bir şekilde çalışmalarını sağlayabilirsiniz. Ancak, öncelikle uygulamanın sizin ihtiyaçlarınıza uygun olduğundan emin olmak için deneme sürümünü kullanmanızı öneririm.