Okulda dalga geçene ne yapılır?

Hayatım boyunca her gittiğim okulda dalga geçildiğim için üniversite okumayı düşünmüyorum, okursam da açıktan okurum.

Aynı şekilde bizde öyleydik. Gittiğim okul öyle yüksek kesimin olduğu bir okulda değildi normal meslek lisesiydi ama çok kral agalar vardı.
Dostum eğer çok rahatsız oluyorsan okul değiştir bende 11. sınıfta okul değiştirdim ve gittiğim lise çok iyiydi 14 kişiydik koskoca sınıfta şansını deneyebilirsin.

Hayatım boyunca her gittiğim okulda dalga geçildiğim için üniversite okumayı düşünmüyorum, okursam da açıktan okurum.

Dış görünüş ile mi dalga geçiyorlar hocam tam olarak ne için dalga geçiyorlar

Aynı şekilde bizde öyleydik. Gittiğim okul öyle yüksek kesimin olduğu bir okulda değildi normal meslek lisesiydi ama çok kral agalar vardı.
Bende meslek lisesi okudum internet ortamında çok kötü gösteriyorlar dalga konusu oluyor ama harbi düşük puanlı meslek lisesinin ortamı hiç bir yerde yok

O ne öyle 50 tane bıçaklı adam niye seni bekliyor, sanki uhud savaşı bir de zülfikar falan çeksinler. O zaman diğer seçeneği dene. 2-3 tane dallama için bıçak yemeye değmez.

Dostum öyle düşünme evet lisede genelde pek sağlam tipler yok özellikle de meslek lisesinde okuyorsan ama üniversitede mutlaka kendin gibi bir adam bulabilirsin.

Yanıma geliyor; beni aşağılayarak kişisel sorular soruyor, verdiğim cevaplarla dalga geçiyor, gülümsememle dalga geçiyor, tipimle dalga geçiyor.
Sizinle dalga geçmesine izin vermeyin yani bu kadar basit neyi uzatıyorsun kardeşim bu konuyu bu kadar.

Gül geç.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…