MarkusRuhl Hectopat Katılım 15 Haziran 2023 Mesajlar 1.325 Makaleler 1 Çözümler 1 6 Kasım 2024 #21 MrNiceGuy dedi: Ne yapabilirim ki? Verdiğim her cevapla dalga geçiyor. Genişletmek için tıkla... Umursamayin o zaman onu
MrNiceGuy dedi: Ne yapabilirim ki? Verdiğim her cevapla dalga geçiyor. Genişletmek için tıkla... Umursamayin o zaman onu
M MrNiceGuy Picopat Katılım 13 Ağustos 2024 Mesajlar 105 Yer İzmir 6 Kasım 2024 #22 aKuu dedi: O ne öyle 50 tane bıçaklı adam niye seni bekliyor, sanki uhud savaşı bir de zülfikar falan çeksinler. O zaman diğer seçeneği dene. 2-3 tane dallama için bıçak yemeye değmez. Genişletmek için tıkla... Bizim okulda (Anadolu Lisesi) öyle maalesef. Okul çıkışında polisler falan bekliyor her gün. aKuu dedi: Elemanın saç traşı da böyle değil mi? Eki Görüntüle 2345619 Genişletmek için tıkla... Evet. MarkusRuhl dedi: Umursamayin o zaman onu Genişletmek için tıkla... Ben umursamıyorum da herkesin içinde dalga geçiyor, sınıf grubunda falan bile.
aKuu dedi: O ne öyle 50 tane bıçaklı adam niye seni bekliyor, sanki uhud savaşı bir de zülfikar falan çeksinler. O zaman diğer seçeneği dene. 2-3 tane dallama için bıçak yemeye değmez. Genişletmek için tıkla... Bizim okulda (Anadolu Lisesi) öyle maalesef. Okul çıkışında polisler falan bekliyor her gün. aKuu dedi: Elemanın saç traşı da böyle değil mi? Eki Görüntüle 2345619 Genişletmek için tıkla... Evet. MarkusRuhl dedi: Umursamayin o zaman onu Genişletmek için tıkla... Ben umursamıyorum da herkesin içinde dalga geçiyor, sınıf grubunda falan bile.
MarkusRuhl Hectopat Katılım 15 Haziran 2023 Mesajlar 1.325 Makaleler 1 Çözümler 1 6 Kasım 2024 #23 MrNiceGuy dedi: Bizim okulda (Anadolu Lisesi) öyle maalesef. Okul çıkışında polisler falan bekliyor her gün. Evet. Ben umursamıyorum da herkesin içinde dalga geçiyor, sınıf grubunda falan bile. Genişletmek için tıkla... Mesajlarina cevap verme sen okuldada yanina gelirse muhattap olma
MrNiceGuy dedi: Bizim okulda (Anadolu Lisesi) öyle maalesef. Okul çıkışında polisler falan bekliyor her gün. Evet. Ben umursamıyorum da herkesin içinde dalga geçiyor, sınıf grubunda falan bile. Genişletmek için tıkla... Mesajlarina cevap verme sen okuldada yanina gelirse muhattap olma
M MrNiceGuy Picopat Katılım 13 Ağustos 2024 Mesajlar 105 Yer İzmir 6 Kasım 2024 #24 WafteL dedi: Gül geç. Genişletmek için tıkla... Benim dışımda tüm okul gülüyor, sorun o zaten. MarkusRuhl dedi: Mesajlarina cevap verme sen okuldada yanina gelirse muhattap olma Genişletmek için tıkla... Bu seferde "NPC misin", "duyuldu attı", "kuzen küstün mü" falan diyerek dalga geçiyor.
WafteL dedi: Gül geç. Genişletmek için tıkla... Benim dışımda tüm okul gülüyor, sorun o zaten. MarkusRuhl dedi: Mesajlarina cevap verme sen okuldada yanina gelirse muhattap olma Genişletmek için tıkla... Bu seferde "NPC misin", "duyuldu attı", "kuzen küstün mü" falan diyerek dalga geçiyor.
7 783268 Centipat Katılım 8 Mayıs 2024 Mesajlar 443 6 Kasım 2024 #25 MrNiceGuy dedi: Bizim okulda (Anadolu Lisesi) öyle maalesef. Okul çıkışında polisler falan bekliyor her gün. Evet. Ben umursamıyorum da herkesin içinde dalga geçiyor, sınıf grubunda falan bile. Genişletmek için tıkla... Kral takma ya bu kadar basit ya okul değiştiriceksin ya da takmayacaksın
MrNiceGuy dedi: Bizim okulda (Anadolu Lisesi) öyle maalesef. Okul çıkışında polisler falan bekliyor her gün. Evet. Ben umursamıyorum da herkesin içinde dalga geçiyor, sınıf grubunda falan bile. Genişletmek için tıkla... Kral takma ya bu kadar basit ya okul değiştiriceksin ya da takmayacaksın
M MrNiceGuy Picopat Katılım 13 Ağustos 2024 Mesajlar 105 Yer İzmir 6 Kasım 2024 #26 İşte şu an bir şey demiyorum da, sevdiğim kızın önünde yaparsa arkasını falan umursamam.
aKuu Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 21 Şubat 2020 Mesajlar 8.053 Makaleler 3 Çözümler 27 6 Kasım 2024 #27 MrNiceGuy dedi: Evet. Genişletmek için tıkla... Hiç şaşmaz. Bir de şişme Nike yelek veya çakma Moncler tam kanzi modeli.
MrNiceGuy dedi: Evet. Genişletmek için tıkla... Hiç şaşmaz. Bir de şişme Nike yelek veya çakma Moncler tam kanzi modeli.
M MrNiceGuy Picopat Katılım 13 Ağustos 2024 Mesajlar 105 Yer İzmir 6 Kasım 2024 #28 aKuu dedi: Hiç şaşmaz. Bir de şişme Nike yelek veya çakma Moncler tam kanzi modeli. Genişletmek için tıkla... Okuldaki erkeklerin %95'i öyle zaten.
aKuu dedi: Hiç şaşmaz. Bir de şişme Nike yelek veya çakma Moncler tam kanzi modeli. Genişletmek için tıkla... Okuldaki erkeklerin %95'i öyle zaten.
WhiplashFPS Femtopat Katılım 5 Kasım 2024 Mesajlar 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Kasım 2024 #29 MrNiceGuy dedi: Okuldaki erkeklerin %95'i öyle zaten. Genişletmek için tıkla... Hangi ilde okuyorsun ?
MrNiceGuy dedi: Okuldaki erkeklerin %95'i öyle zaten. Genişletmek için tıkla... Hangi ilde okuyorsun ?
7 783268 Centipat Katılım 8 Mayıs 2024 Mesajlar 443 6 Kasım 2024 #30 MrNiceGuy dedi: Okuldaki erkeklerin %95'i öyle zaten. Genişletmek için tıkla... Dostum takma boş ver önüne bak sen ya lise bitince zaten hepsi dağılacak lise ortamında eğlenmeye bakacaksın
MrNiceGuy dedi: Okuldaki erkeklerin %95'i öyle zaten. Genişletmek için tıkla... Dostum takma boş ver önüne bak sen ya lise bitince zaten hepsi dağılacak lise ortamında eğlenmeye bakacaksın