Okulda dalga geçilince ne yapılmalı?

ErrorCorrection

Hectopat
Daha fazla  
Aslında kimseye bulaşmam. Yani 9 ve 10. Sınıfta bu böyleydi ve şu an 11. Sınıfım. Ama geçen günlerde bir çocuk yanıma gelip s#lak saçma konuşmaya basladi.
İlk önce geldi yanıma nasılsın dedi. İyiyim sen dedim. Sonra çocukla biraz konuştuk. Bana kanka dedi ama ben çocuğu sevmemiştim. Biraz on yargılayım. Sonra kanka deme de ne oldu dedim. Çocuk bana hakaret etmeye başladı. İyi misin oğlum sen, senin adam yerine koyuyoruz sohbet ediyoruz dedi. Sonra öldürürüm seni dedi. Güldü gitti. Deli sandım herkes çocuğa değişik bakıyor ama bazıları da gülüyordu.
Çocuk böyle bir çocukmuş her 2 lafından 1'i küfür. Bana da hakaret ediyor. Gelip geçen bana vurdu bende vurdum. Sonra çocuk geldi. Öldürürüm seni falan dedi. Ne yapmalıyım sizce?

Son düzenleyen: Moderatör:
Keko tipler. Lise zamanlarında çok karşıma çıktılar. Böyle sanki öz abi şevkatiyle muhabbete dalar ama muhabbetin sonunda "öldürürüm lan seni, adam ol" triplerine bölünürler. %90'nı 1 yumruğa iner. Ha, şunu söyleyeyim bu tiplerde kesici alet olabilir. Olur demiyorum, olabilir. Hayatını yolda bulmadıysan o 1 yumruğu atmanı pek tavsiye etmem. Ama baktın arkası yok, kesici alet taşımıyor çak bir tane yolunu bulsun.

boyun 1.90 ve kalıplı değilsen gul geç çok muhhattap olma bulunduğu ortamdan uzaklaş ama sana gelip bir şey söylerse dinliyormuş gibi yap geç

Tuhaf bir çözüm olabilir ama boş zamanlarında başka insanlarla takılmaya çalış. Belki seni tek bulduğu için o özgüvenle gelip laf atıyor olabilir. Öyle çok fazla olay yaşamadığım için başka bir öneri gelmiyor aklıma ama düzgün bir şekilde de konuşabilirsin. Örnek: Ben seninle arkadaş olmak veya herhangi bir münasebete girmek istemiyorum umarım bu önerimi dikkate alırsın.

İlk hareketi siz yapın. Rahatsız ederken bir Turkish Osmanlı yeterli olacaktır.

Meslek lisesiysen karşılık verme gül geç Anadolu lisesiysen karşılığını ver her daim. Meslek liselerinde her türden tıp oluyor.

Kanka abartmışsın biraz. Tanımadığın biriyle ilk kez konuşuyorsun sanırım bu yüzden garipsemişsin çocuğun dediklerini.

Hocam böyle tiplerle muhatap olmayın, bulaşmayın. "Öldürürüm seni" gibi tehditvari bir şekilde konuşuyorsa büyük ihtimal göz korkutmak için yapıyordur. Kavga falan filan öyle mevzulara girmeyin, kavga etmek çözüm değildir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…