Okulda din dersinden muaf olmak

CamelonTv

Hectopat
Makaleler
1
Daha fazla  
Ailenin dininin Müslüman olmaması gerek diye biliyorum ama ailem Müslüman nasıl muaf olabilirim?

Kimliğinden din hanesini sildirmen lazım E-devletten, daha sonra okula dilekçe yazmalısın.

Dininiz inancınız ne olursa olsun, eğer üniversite sınavına girecekseniz dinden muaf olmayıp sınavda da din sorularını çözün derim. Çünkü yerine çözeceğiniz felsefe soruları çok daha zor, dinde çözeceğiniz 5 sorudan 1 tanesi bile bilgi içermeyebiliyor.

Her bir soruyla 1 dakika ilgilensem onun yerine matematikte 3 soru daha çözerim daha iyi diye düşünüyorum.

Ailenizin onayı olmadan yapabilmenizin imkanı yok. İdareyle görüşmesi lazım ailenizin. Müslümanlarsa büyük ihtimal kabul etmeyeceklerdir.

Ailenin okula dilekçe vermesi lazım. Ek olarak kimlikteki dinini değiştirmen de gerekebilir. İdareye sorman daha iyi olur.

Ve ek olarak Dinden muaf olunca benim bildiğim felsefe sorularını çözüyorsun, şahsen din sorularını felsefeye tercih ederdim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…