Okulda enseme krem peynir sürdüler

Bence hemen hocalara veya müdüre bildirmelisin dostum.

Bana öyle birşey yapsınlar tek bulduğum yerde yamulturum

Daha önce bildirdim hocalar sadece uyardı.

Daha önce kavga ettim hem dayak hem de videomu çektiler her gün sesli açıyorlar hocalara gösteriyorlar. İşin kötüsü hocalarda gülüyor.

O zaman bunu yapan öğrencileri ve hocaları veline söyle velinle beraber okul müdürü ile konuşup şikayetci ol.

Daha önce kavga ettim hem dayak hem de videomu çektiler her gün sesli açıyorlar hocalara gösteriyorlar. İşin kötüsü hocalar da gülüyor.

Bu durumda önce okulun rehberlik servisine ve okul idaresine başvurman gerekir. Eğer çözüm sağlanmazsa, ailenle birlikte İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü’ne ya da CİMER’e şikayette bulunabilirsin.

Hocaları şikayet etmeyi unutmayın.

En yakın boxing kursuna gitmek icin hala geç değil, dediğin elemanlar muhtemelen küçüklükten beri aynı şeyi yapan elemanlar ve hâlâ yapıyorlarsa kimse bunları yamultmamış demektir.
Temelleri öğren ve bu elemanları yamultan ilk kişi olmanla gurur duy.

Bir dahakine arkadaşa şiddet ile karşılık vermeni umuyorum dostum.

Ses çıkarmadığın sürece daha sevmeyeceğin şeyler yapacaklarını unutma, müdüre falan söyleyebilirsin, gene de tepkini koy bir daha sana yapamasınlar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…