MacroPhone
Centipat
Daha fazla  

Siz de haklısınız, sonuçta yaşamadan tam anlamıyla bilemezsiniz.Hasta değil de yorgun musun? Neyin yorgunusun küçük dostum, amaçsız bir gençsin sadece.Bir de Psikiyatrist dediğin şey gittiğin gibi sana bir kaç ilaç yazan bir kurum değil, önce derdini dinliyorlar, tanı koymanın düzinelerce yolu var, insanların mesleğini böyle dalgaya alamazsın. Kendine ilacın varmış gibi bir de tanı koymuşsun üstüne, bence her şeyin farkındasın gibi. 
Ya Psikiyatrist ya da psikolog yardımı al, ya da kendine çeki düzen ver. Psikolojik bir durumun olmadığını düşünüyorsan bu kadar şey yaşayıp elinin altında bu kadar bilgi varken bu kadar pasif biriysen, takıl kendi halinde sana söylenen "beceriksiz" kelimesini layığıyla taşıyabilirsin.
Yeni nesil gençlerini cidden anlamıyorum, her şeyi biliyorlar ama hiçbir şeyi bilmiyorlar.
Hasta değil de yorgun musun? Neyin yorgunusun küçük dostum, amaçsız bir gençsin sadece.bir de psikiyatr dediğin şey gittiğin gibi sana birkaç ilaç yazan bir kurum değil, önce derdini dinliyorlar, tanı koymanın düzinelerce yolu var, insanların mesleğini böyle dalgaya alamazsın. Kendine ilacın varmış gibi bir de tanı koymuşsun üstüne, bence her şeyin farkındasın gibi. 
Ya psikiyatr ya da psikolog yardımı al, ya da kendine çekidüzen ver. Psikolojik bir durumun olmadığını düşünüyorsan bu kadar şey yaşayıp elinin altında bu kadar bilgi varken bu kadar pasif biriysen, takıl kendi halinde sana söylenen "beceriksiz" kelimesini layıkıyla taşıyabilirsin.
Yeni nesil gençlerini cidden anlamıyorum, her şeyi biliyorlar ama hiçbir şeyi bilmiyorlar.
Gerçekliği psikolojik baskı diye anlarsan atacağın adımı bile stresle atarsın, ben burada çocuğa en fazla yardım edebilecek kişiyim. Hobi edin, spora git bas falan mı deseydim? Geç "Kimse bizi anlamıyor." triplerini.Yeni nesil gençlerini anlamıyorsun değil anlamak istemiyorsun. Psikolojik şiddete uğramış biri ile dalga geçer gibi konuşuyorsun. Psikolojik desteğe yönlendirirken bile psikolojik baskı oluşturuyorsun. Şimdi bir daha düşün.
Senin yaşlarında ben de yüksek sinir ve stres dolayısıyla Psikiyatri servisine gittim, 16 yaşımda saçım bile dökülüyordu, uyku dahi uyuyamıyordum. Gittim, 3 seans derdimi anlattım, ilaç yazmaya bile gerek olmadan kendimi kontrol edebileceğim yöntemler, bu yaşta bu kadar düşünmenin ne kadar gereksiz olduğunu anlatan güzel hikayeler dinledim. "Kimse beni anlamıyor." alanımdan çıkıp beni gerçekten anlayabilecek insanlara içimi açtım.Siz de haklısınız, sonuçta yaşamadan tam anlamıyla bilemezsiniz.
Gerçekliği psikolojik baskı diye anlarsan atacağın adımı bile stresle atarsın, ben burada çocuğa en fazla yardım edebilecek kişiyim. Hobi edin, spora git bas falan mı deseydim? Geç "kimse bizi anlamıyor." triplerini.
Hasta değil de yorgun musun? Neyin yorgunusun küçük dostum, amaçsız bir gençsin sadece.bir de psikiyatr dediğin şey gittiğin gibi sana birkaç ilaç yazan bir kurum değil, önce derdini dinliyorlar, tanı koymanın düzinelerce yolu var, insanların mesleğini böyle dalgaya alamazsın. Kendine ilacın varmış gibi bir de tanı koymuşsun üstüne, bence her şeyin farkındasın gibi. 
Ya psikiyatr ya da psikolog yardımı al, ya da kendine çekidüzen ver. Psikolojik bir durumun olmadığını düşünüyorsan bu kadar şey yaşayıp elinin altında bu kadar bilgi varken bu kadar pasif biriysen, takıl kendi halinde sana söylenen "beceriksiz" kelimesini layıkıyla taşıyabilirsin.
Ben burada çocuğa en fazla yardım edebilecek kişiyim.
Gerçekler acıdır, ama söylenme biçimi de vardır. Sen uygunsuz bir biçimde bunları söylemekten vazgeçmedikten sonra emin ol en fazla yardım edebilecek olman önemli değildir.
Kırıcı buldum sizi arkadaş psikolog ve psikiyatristlere güvenmiyor olabilir. Böyle mi söylemeniz gerekiyordu?
Evet türlü türlü tedavi yöntemi var katılıyorum ilaçlı tedavi de bu yöntemlerden birisi(arkadaş pek güvenmiyor bu yönteme ve uygulamakta istemiyor) düzenli olarak bu hizmetlerden yararlanmak çok pahalı eğer bu arkadaş her canı sıkıldığında psikoloğa ya da psikiyatra gidecekse parası dayanır mı bu ekonomide?
Ayrıca yeni nesil gençleri anlamıyorsanız neden gelip dalga geçer bir üslupla tavsiye veriyorsunuz.
Biraz tanrı kompleksi sezdim şimdi bu forumdan bir psikiyatr ya da psikolog çıksa yazsa ondan da mı çok bileceksiniz?
Bu da benim anlatış biçimim, bir yanıt daha verip daha detaylı anlattım o arkadaşa, senin düşüncen zerre umurumda değil, konu dışı bana saldırıp boş yapacağına sen de bir tavsiye sun küçük kardeşimize, yoksa ikile.
Mümkünse forumda bir psikiyatr ya da psikolog varsa onlar yazsın daha iyi olur, o zaman benim yorumumda önemsiz kalır. Ülkemizde devlete ait psikiyatr ya da psikolog servisleri var, tanrı kompleksi dediğin şeyin anlamını araştırmadan önce keşke buna da baksaydın.
Bu da benim anlatış biçimim, bir yanıt daha verip daha detaylı anlattım o arkadaşa, senin düşüncen zerre umurumda değil, konu dışı bana saldırıp boş yapacağına sen de bir tavsiye sun küçük kardeşimize, yoksa ikile.