Bizim okulda o tipler yoktu. Ama asi ruhlu ve kavgaci birkac arkadasim vardi. Simdi biri 6 cocuk sahibi ve tamircide calisiyor, digeri bildigin cakal yani dolandiriciliktan tut yemedigi halt kalmamis...
Bir tanesinin mercedes a 180'i var. Diğerleri berber, oto tamirci vs. yerlerde çalışıyor. Bunların arasından gelip te sade biri büyük adam oldu, o da çağatay ulusoy.
Onlar genel olarak o yolun yolcusu oluyor. Sonuç olarak serseriliğe devam ediyorlar. Sen bunları düşünme onlar o yola devam etsinler. Elbet baltayı taşa vururlar.
Onlar genel olarak o yolun yolcusu oluyor. Sonuç olarak serseriliğe devam ediyorlar. Sen bunları düşünme onlar o yola devam etsinler. Elbet baltayı taşa vururlar.
Yani insan bir seyahate çıkarken yanına ince kıyafetler alıyorsa demekki sıcak bir memlekete gidecek. Yani insan ne yapıyorsa sonuçları da, yaptığı ile bağdaşıktır. 7'sinde neyse 70'inde de odur hesabı.
Pardon kafa kalmadı bu ara. Yorgunluğun etkileri diyeyim. Bu işler böyle boş insanlar böyle yapar. Herkes kendinden sorumlu. Herkesin aklı var. Sorumluluğu kendine ait. @ekmeğin altındaki etiket
Estağfurullah efendim.
Devletin adama ihtiyacı var. Bunların 100'de 5'i iflah olsa belki ilerleme kaydederiz. 100'de 100'ü iflah olsa Çin'e 2. seddi çektiririz.
Bu konuda söylenecek çok şey var. Ben bunlardan adam olan görmedim. Belki olur görenler olabilir. Benim düşüncem bu gibi insanların aldığı nefes zarar. Çalışma yok ama sürekli tüketim var. Üretmeden tüketen insanların sonu malum. Yaptıkları tek iş milletin başına zarar çıkarmak.