Okulda hakkımda tutanak tutuldu

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Hiç unutmam bir kere sınıfta çekmiştim. Kadın Arapça öğretmeni vardı. Tahtaya yazı yazıyor, tam çekerken arkasını döndü ve direkt yüzüne bir hareket çekmişim, sormayın. Ama böyle bir ses yok. Bir şakladı, tüm sınıf duydu.
Sebepsiz yere içimden çekmek geldi. Bir daha olsa gene yaparım

Son düzenleyen: Moderatör:
Geçmiş olsun dostum. Dua et 5 dakika sonra evine FBI gelmesin. Yaptığın şey şakasız çok ciddi bir şey.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Bir şey olmaz, rahat ol.

Sicil işinin yalan olduğunu düşünüyorum. Normalde kınama alınca aynı yılda tekrar işlenmezse sicile eklenmiyor diyorlar ama okul arşivinde gayet güzel duruyor.
Üniversiteye geçerken veya üniversite içinde de bir işe yaramıyor. Sınıfta kaldığımdan bile ben söylemesem gözüyle görmeyen kimsenin haberi yok.
Sadece MEB içinde desek ehliyet alırken vb. işlerde kimsenin umurunda değil.
Adli sicil sorgulandığında da bir şey çıkmıyor.
Askerde çıkıyor veya çıkabilir diyebilirsiniz. Askerde kimsenin umursayacağını sanmıyorum.

Dert ettiğinize değmez. Öğrenci gözünü korkutmak, raydan çok çıkanları okuldan atacak mazeret oluşturacak bir sistemden başka bir şey değil.

Yine de terbiyeli olması lazım.

@Vavien., kaldı ki ben lisedeyken alkol yakalattığımı hatırlarım. Marifet diye söylemiyorum ancak sistem doğru düzgün işlemiyor. Mesleğimi icra etmeme engel olmadı.

@Kaptan.S, hocam zaten böyle bir konu açtığına göre sence tekrar yapar mı? Endişelenmiş kendisi de.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…