Okulda iftiraya uğradım

Ortaokulda disiplin falan hikaye.

Boş bir olay ama bence o iftirayı sana atanla yüz yüze konuşup niye böyle yaptığını öğrenmen gerekiyor.

Hocam yapmamışsınız. Korkmanıza gerek yok. Ayrıca müdür yardımcısı kağıdınızı yırtmış. Ortaokul'da aşırı ekstrem durumlar haricinde verilen disiplin cezasının sisteme işlendiğini görmedim. Genellikle kağıda yazıyorlar,imza arttırıp korkutuyorlar. Sonra yırtıp atıyorlar.

Hiç de değil disiplin cezaları ortaokulda vardır bana tutanak tutuldu bir şey olmadı diyenler için söyleyeyim her okul her hoca aynı değil ilgilenme ihtimalleri var.
Liseye geçerken tutanakların hepsi çöp oluyor, her okulda aynı bu. Disiplin cezaları liseden sonra sıkıntı olmaya başlar.

Ortaokulda disiplin falan hikaye.

Liseye geçerken tutanakların hepsi çöp oluyor, her okulda aynı bu. Disiplin cezaları liseden sonra sıkıntı olmaya başlar.

Hiç belli olmaz ama işlenmeyedebilir.

Sen dokunmadıysan niye 'Allah'a yemin ettim bir daha böyle şeyler yapmicağıma.' diyorsun?
Yapmadığı bir şey için bir daha yapmayacağım diye yemin etmek biraz garip.
Gel gelelim arkadaşın özrünü kabul edip seni affettiyse burada kamuyararına bir kovuşturmaya gerek olmadığı için suç teşkil eden bir durum yok. Okulda savunmanı alsalar bile bundan ileriye gidemez.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…