Okulda iftiraya uğradım

Salı günü ailem konuşacak zaten. Olayı kaç kere kapatın dediler tekrar tekrar açıyorlar.

Benzer iftirayı bende yemiştim 4-5 sene önce. 8. Sınıfta okuyorken arkadaşlarla aramız iyi ve bunu yediremeyen bir çocuk vardı. Bizim birbirimize dayadığımız hakkında müdür yardımcısına şikayet etmiş. Neyse biz gittik konuştuk falan, o çocuğun annesi okula gelip bizim oğluna taciz ettiğimizi söylemiş müdür yardımcısına. Biz haklı çıktıktan sonra o iftirayı atan çocuk başının yanacağını anlayınca gelip özür diledikten sonra bana yardım edin demişti bizde çocuğu dövdük.

Hoxam zaten o kızın başka kızların kalçalarına dokunduğunu arkadaşlarım gördü ona da atacağım bir iftira var.

Hocam iftira atılan diğer arkadaşlarınız ile rehberliğe gidin olayı izah edin baktınız hala size inanmıyorlar. Hepiniz aileniz ile konuşup okula çağırın sonra kıyametmi kopar orasını bilemem.

Hocam iftira atılan diğer arkadaşlarınız ile rehberliğe gidin olayı izah edin baktınız hala size inanmıyorlar. Hepiniz aileniz ile konuşup okula çağırın sonra kıyametmi kopar orasını bilemem.
Rehberlikçi inanıyor zaten bize sorun olan sınıf hocası.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…