Okulda iki deste iskambil yakalatmak atılma sebebi mi?

vmrt

Hectopat
Daha fazla  
Öğleden sonra iki dersimiz boştu. Ben de iki deste iskambil kağıdı götürdüm ve oynarken hoca aldı. Hoca aslında çok kızmadı. El koydu. Büyük ihtimal ders sonu verip bir daha oynamayın diyecekti. Zaten tüm okulun sevdiği kral bir hoca. O sırada müdür dersin boş olduğunu bildiği için içeri girdi. Hocanın elinde kartları gördü. Kiminse onlar okuldan atalım dedi ama bu esnada hoca da müdür de birbirlerine bakarak sırıttılar. Hocam benimdi yasak olduğunu bilmiyordum özür dilerim dedim. İdari işlemleri başlatıyorum dedi ve gitti ama hiç ciddi değildi. Daha önce hiç müdüre gitmedim. Hoca da beni seviyor aramız iyi. Sizce bu durumda bir şey olur mu?

Dalga geçmişler.

Endişelenme, birşey olmaz.

Kınama veya 1 ile 5 gün arasında uzaklaştırma cezası verilebilecek bir durum ama vermezler merak etme.

En fazla azarlarlar. Bizim sınıfta çokça iskambil kağıdı ile yakalanan oldu. Müdür yardımcısına falan da gittiler ama sadece azarladılar o kadar.

Okuldan atılıp başka okula sevk edecekler, ve bu siciline işleyerek ileride yaptığın herhangi bir iş başvurusunda karşına çıkarak iş görüşmesini olumsuz etkileyecektir. Diğer yandan okuldan atılan öğrencileri sadece meslek liseleri alıyor yani herhangi bir Anadolu lisesine gidemezsin gitsen dahi çöpten bir Anadolu olur zaten etrafta bolca var. Ve istikamet adresinden uzak bir okula yerleştirecekler seni

Şimdi bir arkadaşımla konuştum ve o bir üst sınıf.O da yakalatmış.Hemde dersteyken.Ama sonra müdüre gitmiş o da yalandan iki azar ve kağıtları geri verme.Cevaplarınız için sağolun.

Eğlenmek istiyorsan lunaparka git dostum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…