Okulda insanlar bana basit muamelesi yapıyor

Adana'da isen bana haber ver 250 kişi ile geleyim.

Kardeşim tecrübeleriminden sana çok güzel bir söz söyleyeyim.Kavga başlatmak değil bitirmek güc ister.Adamı döversin gücün yetmezse o mevzu orda bitmez yarın 10 kişi kafana çökerler.

100kg bir sporcuyu 50kg bir dövüş sanatları ustası dövebilir mi? Eğer karşısındaki jacki chan değilse o kadar detaylı teknik öğrenmesine gerek yok.

Dövüş sanatları ustasının ne kadar usta olduğuna bağlı. Tabii 50kg da dövüş sanatçısı mı olur hocam. Ben daha önce hiç karşılaşmadım.

Kardeşim tecrübeleriminden sana çok güzel bir söz söyleyeyim.Kavga başlatmak değil bitirmek güc ister.Adamı döversin gücün yetmezse o mevzu orda bitmez yarın 10 kişi kafana çökerler.
Yarına sınavım var. Aşırı fazla öfkeden okuduğumu çalıştığımı anlayamıyorum. Delirmek üzereyim. Beni aşırı fazla sinir ediyorlar.

Yarına sınavım var. Aşırı fazla öfkeden okuduğumu çalıştığımı anlayamıyorum. Delirmek üzereyim. Beni aşırı fazla sinir ediyorlar.
Olayın üzerinden saatler geçti fakat öfkem hala geçmedi.

O şahısları öğretmenlerin veya müdüre şikayet et ve bundan başka kesinlikle öneri dinleme kabul etme.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…