Okulda iPod kullanmak yasak mı?

bilinmeyen33

Centipat
Daha fazla  
Merhaba, ortaokul öğrencisiyim. Müzik dinlemeyi severim; üstüne sınıftakiler de bağırınca teneffüsler çekilmez oluyor. Bunun için okula elimde olan bir MP3 çalar (iPod Touch 2nd) götürmek istiyorum. Bu cihaz, bir telefona benziyor ama gerçekten asıl işi müzik çalmak; kamerası yok, ama Wi-Fi ve Bluetooth gibi kablosuz özellikleri var. Korktuğum şey ise, görüntüsünden dolayı telefon zannedilip elimden alınır mı? Ve okulda iPod kullanmak yasak mı?

Son düzenleyen: Moderatör:
Okullarda teknolojik aletlerin hepsi yasak hocam buna mp3 çalar veya kulaklık da geçerli. Fakat hocaların alacağını zannetmem sonuçta ortaokul olduğu için insiyatif gösterebilirler ama bu dediğim hocadan hocaya değişiyor tabi.

Merhaba, ortaokul öğrencisiyim. Müzik dinlemeyi severim; üstüne sınıftakiler de bağırınca teneffüsler çekilmez oluyor. Bunun için okula elimde olan bir MP3 çalar (iPod touch 2nd) götürmek istiyorum. Bu cihaz, bir telefona benziyor ama gerçekten asıl işi müzik çalmak; kamerası yok, ama Wi-Fi ve Bluetooth gibi kablosuz özellikleri var. Korktuğum şey ise, görüntüsünden dolayı telefon zannedilip elimden alınır mı? Ve okulda iPod kullanmak yasak mı?

Elektronik bir cihaz olduğundan yasak.

Merhaba, ortaokul öğrencisiyim. Müzik dinlemeyi severim; üstüne sınıftakiler de bağırınca teneffüsler çekilmez oluyor. Bunun için okula elimde olan bir MP3 çalar (iPod Touch 2nd) götürmek istiyorum. Bu cihaz, bir telefona benziyor ama gerçekten asıl işi müzik çalmak; kamerası yok, ama Wi-Fi ve Bluetooth gibi kablosuz özellikleri var. Korktuğum şey ise, görüntüsünden dolayı telefon zannedilip elimden alınır mı? Ve okulda iPod kullanmak yasak mı?
Elektronik cihaz olduğundan mütevellit yasak lakin ortaokul olduğu için hocaların inisiyatif göstereceğini düşünüyorum.

Öğretmenlerin görmezse serbest

2 senedir beni yakalayan olmadı

Ortaokul ya da lıse fark etmez elınden alsalar bıle velıne cıhazı vermek zorundalar.
Kablosuz kulaklık ve bu kulaklıga baglanıp muzık acabılececek bir akıllı saat daha ıyı olur.

Telefon zannedip elinden alırlarsa müzikçalar olduğunu güzelce anlat. Eğer vermezlerse müdüriyete aynısını anlat, o da yapacak bir şey yok derse müdürün telefonundan anneni arattır, seve seve bayıla bayıla geri verirler.

Ha yasak mı yasak. Ama yakalanmadığın sürece. Ben ortaokulda 3 yıl boyunca yakalanmadan telefon ve kulaklık kullanmıştım. IPod'ların görünüşü telefona oldukça benzediği için müzikçalar desen de bahane yalan sanıp dikkate almazlar.

Merhaba, ortaokul öğrencisiyim. Müzik dinlemeyi severim; üstüne sınıftakiler de bağırınca teneffüsler çekilmez oluyor. Bunun için okula elimde olan bir MP3 çalar (iPod touch 2nd) götürmek istiyorum. Bu cihaz, bir telefona benziyor ama gerçekten asıl işi müzik çalmak; kamerası yok, ama Wi-Fi ve Bluetooth gibi kablosuz özellikleri var. Korktuğum şey ise, görüntüsünden dolayı telefon zannedilip elimden alınır mı? Ve okulda iPod kullanmak yasak mı?

Bizim okulda teneffüste laptop la oynayan var. Telefon kulaklık hepsi serbest. Sadece bazı hocalar ders içinde oynamaya kızıyor gerisi ona da bir şey demiyor.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı