Okulda kavga etmek istediğim biri var

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
@CosmicPaweTR 40 dakika oldu hocam ne yapmayi düşünüyorsunuz.

Onu da kaptırmasın yoksa 2 tane alsın.

Hocam muşta çekerse eline süs sonra muşta darbesi denerse bıçağı sallasın Batman'dan tekirdağa güzelce gider anladınız.
Muşta kullanan insan kendi parmaklarını kırar. Muşta karşı tarafa ciddi hasar verir fakat karşı taraf ayağı kalktığında bu sefer muşta kullanan güçsüz kalır. Parmaklarıyla yumruk yapacak gücü kalmaz. Parmakları ilk muşta vuruşundan sonra ağrımaya başlar. Tekrar diyorum, böyle ergen kavgası yapacağına hiç bulaşmamasını, eğer bulaşacaksa da kendi yumruğuna güvenmesini tekrar ederim.

Bitmesin kawgayı severiz.

Bir daha sana sataşırsa en sert şekilde suratına yumruklarını konuştur. Muşta falan boş hikaye onu vuracak yürek yoktur onlarda. Sen bu dediğimi yap sonra seninle arkadaş olmaya çalışacaktır.

Hocam silah muştaysa tek çare kelebek.

50 Cm'lik demir bir sopa bul çıkışa sakla. Ondan sonra sana bir kere vurmasını sağla ki o başlatmış olsun. Sonra da sopayla alabildiğine vur. Çakı falan hikaye. Hıncını al

Gerçekten inanamıyorum ya bıçak nedir basit olayı bu kadar büyütünüz Batman'da savaş var sanki sakın alıntıladığım mesajları ve alıntıladığım cevaplara benzer cevaplar yazanları asla umursamayın @CosmicPaweTR size bulaşırsa ekran kaydı alın olaya ilişkin polise şikayet edin gerçekten bıçaklansa 13 yaşında suçlu olsa hayatı kararması çok'mu iyi olur?

Böyle demişsiniz fakat belli ki benim yazılarımı sonuna kadar okumamışsınız. Ben ne bıçağa nede muştaya yöneltiyorum. Okuduysan bile okuduğunu anlama da problem var hocam. Kitap okumanı veya paragraf çözmeni tavsiye ederim.

Hocam cidden yanlış anlıyorsunuz ben neden gençliğimi yakayım sace terhtid için alırım tehdit dediğimde bana bıçak çekerse bende çekerim muşta çekerse bende muşta çekerim bu sadece.

Hocam cidden yanlış anlıyorsunuz ben neden gençliğimi yakayım sace terhtid için alırım tehdit dediğimde bana bıçak çekerse bende çekerim muşta çekerse bende muşta çekerim bu sadece.

O zaten bunu yaparsa bunu ekran kaydı alıp bunu yapan şahsı polise şikayet etmelisin ve kaydı alırken kaçmalısın.

Yanlış anlamışım biraz çok pardon.

Polise gitse ne olacak çocuğu 1-2 gün gözaltına alırlar yarın bırakırlar sonra o çocuk bunun hesabını sormazmı sanıyorsun. Hadı çocuk cezasını aldı diyelim çocuğun arkadaşları ailesi peşini bırakırmı sanıyorsun? Ya dayak yiyecek yada yedirecek. Gücünü göstermezsen tepene binerler.

Bu durumda onları da yaptıklarını çekip polise şikayet eder ve konu sahibi bu durumuda ailesiyle gezebilir. Ve kaçabilir 13 yaşında sizi dinleyip bıçaklansa her şey çok'mu iyi olacak? Saçma öneriler vermeyin.

13 yaşında bıçaklanmak iyi bir şey'mi veya hayatının kararması? @KURAL BİLMEYEN

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…