Okulda kavga etmek istediğim biri var

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Konu sahibi kavga etmek istediği öğrenciyi müdüre şikayet etsin ve öğrenci hakettiği cezayı almadıysa okulu CİMER'e milli eğitime şikayet etsin.

T-tamam hocam kesinlikle yaparım kesinlikle.

Konu sahibi kavga etmek istediği öğrenciyi müdüre şikayet etsin ve öğrenci hakettiği cezayı almadıysa okulu CİMER'e milli eğitime şikayet etsin.
Hocam yaparım ama o kadarda değil bence ben gider müdürle bir daha konuşurum.

eğer olmazsa cimere şikayet ederim.

Kaça gidip gitmediğimi söylemek istemiyorum gizli kalsın.
Tahmin etmek pek de zor değil. Dövebileceğini düşünüyorsan bizden niye taktik istiyorsun? Tenhada kıstırıp pert et herifi. İlle taktik diyorsan yüzüne değil de iç organlarına vurmaya çalış karaciğer böbrek falan, başın belaya girmesin sonra. Veya sıkıntı olmaz diyorsan direkt çeneye oturt bayılır zaten.

Tecrübeyle sabittir çok zorbalığa uğradım bunların tek zaafları umursanmamak abi bak umursamıyorsun gözlüğünü aldı mı paşa paşa getirir merak etme bir yerine sokacak hali yok bide onun anladığı dilden şaka yaparsan onu askerin haline bile getirirsin.

Hocam o değil ben onu döverim dedim evet fakat şöyle birşey var bu akıllanmıyor eğer muşta ile yakalarsa beni yalan yok suratıma vurursa paramparça olur yüzüm. Ben vurmada iyiyim bayıltmışlığım vardır fakat 3-4 kişi gelirse ne yapmalıyım.

Benim tecrübem dövmektendir kendimi savunmak iyi değil sadece vururum savunmak için ne gibi şeyler yapmam lazım kendimi savunmak için. Bir de köpeğim var. Ben Kürtlerin dolu olduğu bir bölgedeyim ilçedeyim hatta Kürt kardeşlerimize laf atmıyorum ama Kürtlerin çoğunluğu şafi ve burada bir yanılgı var köpeğe haram diyorlar. Ve köpeğime saldırmışlığı da var.

Hocaya söyle biraz daha tutanak alırsa sanayide belki görüşürsünüz.
Aman hocam görüşmeyelim onunla.

Kürtlerin olduğu yerdeysen onları kuralları geçerli olur dövmekle hiç bir şey kazanmasın uzar konu.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…