Abuzer kömürcü 13 Centipat Katılım 29 Ekim 2021 Mesajlar 6 8 Mayıs 2023 #1 Bugün okulda kavga ettim. Karşı taraf bana yumruk attı ben hiçbir şey yapmadan hoca ayırdı. Aklıma geldikçe sinirleniyorum ne önerirsiniz?
Bugün okulda kavga ettim. Karşı taraf bana yumruk attı ben hiçbir şey yapmadan hoca ayırdı. Aklıma geldikçe sinirleniyorum ne önerirsiniz?
3 333365 Yottapat! Bin Çözüm, Bir Efsane Çözüme Giden Yol 1000'e Doğru Tam Bir Technopat'sınız! İlk 5 Haneli Mesajınız! Mesaj Sayısında Ender Kişilerdensiniz! Katılım 11 Mayıs 2020 Mesajlar 62.930 Makaleler 65 Çözümler 1.049 8 Mayıs 2023 #2 Kavga esnasında bir iki tane patlatsaydın yumruğu. Elin armut mu topluyor?
Karşıt Madde Centipat Katılım 17 Mart 2023 Mesajlar 2.207 Makaleler 3 Çözümler 10 8 Mayıs 2023 #4 Abuzer kömürcü 13 dedi: Bugün okulda kavga ettim. Karşı taraf bana yumruk attı ben hiçbir şey yapmadan hoca ayırdı. Aklıma geldikçe sinirleniyorum ne önerirsiniz? Genişletmek için tıkla... Kavga beraberinde daha boş şeyleri getirir. Aklını kavga yerine karı kıza, derslere yada oyunlara harca. Boş ver yani.
Abuzer kömürcü 13 dedi: Bugün okulda kavga ettim. Karşı taraf bana yumruk attı ben hiçbir şey yapmadan hoca ayırdı. Aklıma geldikçe sinirleniyorum ne önerirsiniz? Genişletmek için tıkla... Kavga beraberinde daha boş şeyleri getirir. Aklını kavga yerine karı kıza, derslere yada oyunlara harca. Boş ver yani.
micheal owen Kilopat Katılım 30 Ekim 2021 Mesajlar 3.524 Çözümler 47 Yer Istanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Mayıs 2023 #5 Abuzer kömürcü 13 dedi: Bugün okulda kavga ettim. Karşı taraf bana yumruk attı ben hiçbir şey yapmadan hoca ayırdı. Aklıma geldikçe sinirleniyorum ne önerirsiniz? Genişletmek için tıkla... Çocuğu çıkışta biyerde bulup dersini ver.
Abuzer kömürcü 13 dedi: Bugün okulda kavga ettim. Karşı taraf bana yumruk attı ben hiçbir şey yapmadan hoca ayırdı. Aklıma geldikçe sinirleniyorum ne önerirsiniz? Genişletmek için tıkla... Çocuğu çıkışta biyerde bulup dersini ver.
Hollywoo Hectopat Katılım 17 Nisan 2021 Mesajlar 2.660 Çözümler 17 8 Mayıs 2023 #6 Ders olsun. Bir daha birisi sana vurursa izlemezsin.
S siberci013 Picopat Katılım 25 Aralık 2022 Mesajlar 994 Çözümler 1 8 Mayıs 2023 #7 Abuzer kömürcü 13 dedi: Bugün okulda kavga ettim. Karşı taraf bana yumruk attı ben hiçbir şey yapmadan hoca ayırdı. Aklıma geldikçe sinirleniyorum ne önerirsiniz? Genişletmek için tıkla... Dayak yemezsiniz hocam, iş işten geçmiş. Son düzenleyen: Moderatör: 9 Mayıs 2023
Abuzer kömürcü 13 dedi: Bugün okulda kavga ettim. Karşı taraf bana yumruk attı ben hiçbir şey yapmadan hoca ayırdı. Aklıma geldikçe sinirleniyorum ne önerirsiniz? Genişletmek için tıkla... Dayak yemezsiniz hocam, iş işten geçmiş.
Karşıt Madde Centipat Katılım 17 Mart 2023 Mesajlar 2.207 Makaleler 3 Çözümler 10 8 Mayıs 2023 #8 micheal owen dedi: Çocuğu çıkışta biyerde bulup dersini ver. Genişletmek için tıkla... Kavga kötü ve boş bir şey. İnsanlar zamanını bu şeylere yönlendirmesin. Salsın geçsin, gerçekten çok anlamsız bir şey.
micheal owen dedi: Çocuğu çıkışta biyerde bulup dersini ver. Genişletmek için tıkla... Kavga kötü ve boş bir şey. İnsanlar zamanını bu şeylere yönlendirmesin. Salsın geçsin, gerçekten çok anlamsız bir şey.
dadashaktan Centipat Katılım 6 Ocak 2023 Mesajlar 480 Daha fazla Cinsiyet Diğer 8 Mayıs 2023 #9 Abuzer kömürcü 13 dedi: Bugün okulda kavga ettim. Karşı taraf bana yumruk attı ben hiçbir şey yapmadan hoca ayırdı. Aklıma geldikçe sinirleniyorum ne önerirsiniz? Genişletmek için tıkla... Ona çelme falan tak çıkışta sonra kalabalığın içinden sıyrıl.
Abuzer kömürcü 13 dedi: Bugün okulda kavga ettim. Karşı taraf bana yumruk attı ben hiçbir şey yapmadan hoca ayırdı. Aklıma geldikçe sinirleniyorum ne önerirsiniz? Genişletmek için tıkla... Ona çelme falan tak çıkışta sonra kalabalığın içinden sıyrıl.