Nos NiTrOgEn Centipat Katılım 1 Aralık 2022 Mesajlar 1.342 Çözümler 1 Yer Tokyo 25 Aralık 2022 #21 tagsib dedi: Her yerdeler. Genişletmek için tıkla... Suçu birine yıkma taraftarından başkası değilsin ne alakası var.
tagsib dedi: Her yerdeler. Genişletmek için tıkla... Suçu birine yıkma taraftarından başkası değilsin ne alakası var.
T tagsib Kilopat Katılım 19 Mayıs 2018 Mesajlar 262 Makaleler 2 Çözümler 1 25 Aralık 2022 #22 Nos NiTrOgEn dedi: Hocam kötü lise kötü ortam derim ben buna. Genişletmek için tıkla... Evet ama kötü liseye gitmesi onun suçu değil onu köpek gibi çalıştırtmayan ailelerinde. Yani sistem bozuk. Bazen iyilerde denk gelebiliyor. Nos NiTrOgEn dedi: Suçu birine yıkma taraftarından başkası değilsin ne alakası var. Genişletmek için tıkla... Yüksek ihtimalle liseye geçmedin ya da geçtiysen iyi bi lisedesin. Dediğimi ilerde anlarsın
Nos NiTrOgEn dedi: Hocam kötü lise kötü ortam derim ben buna. Genişletmek için tıkla... Evet ama kötü liseye gitmesi onun suçu değil onu köpek gibi çalıştırtmayan ailelerinde. Yani sistem bozuk. Bazen iyilerde denk gelebiliyor. Nos NiTrOgEn dedi: Suçu birine yıkma taraftarından başkası değilsin ne alakası var. Genişletmek için tıkla... Yüksek ihtimalle liseye geçmedin ya da geçtiysen iyi bi lisedesin. Dediğimi ilerde anlarsın
Nos NiTrOgEn Centipat Katılım 1 Aralık 2022 Mesajlar 1.342 Çözümler 1 Yer Tokyo 25 Aralık 2022 #23 tagsib dedi: Evet ama kötü liseye gitmesi onun suçu değil onu köpek gibi çalıştırtmayan ailelerinde. Yani sistem bozuk. Bazen iyilerde denk gelebiliyor. Genişletmek için tıkla... Ne demeye çalışıyorsun. tagsib dedi: Evet ama kötü liseye gitmesi onun suçu değil onu köpek gibi çalıştırtmayan ailelerinde. Yani sistem bozuk. Bazen iyilerde denk gelebiliyor. Yüksek ihtimalle liseye geçmedin ya da geçtiysen iyi bir lisedesin. Dediğimi ileride anlarsın Genişletmek için tıkla... Kürtlerin çoğu sıkıntılı ama kendi halinde kürt'te gördüm.
tagsib dedi: Evet ama kötü liseye gitmesi onun suçu değil onu köpek gibi çalıştırtmayan ailelerinde. Yani sistem bozuk. Bazen iyilerde denk gelebiliyor. Genişletmek için tıkla... Ne demeye çalışıyorsun. tagsib dedi: Evet ama kötü liseye gitmesi onun suçu değil onu köpek gibi çalıştırtmayan ailelerinde. Yani sistem bozuk. Bazen iyilerde denk gelebiliyor. Yüksek ihtimalle liseye geçmedin ya da geçtiysen iyi bir lisedesin. Dediğimi ileride anlarsın Genişletmek için tıkla... Kürtlerin çoğu sıkıntılı ama kendi halinde kürt'te gördüm.
Canscf Hectopat Katılım 13 Mayıs 2020 Mesajlar 111 25 Aralık 2022 #24 noclip dedi: Adam ne yapacağını bilmiyor yardım istiyor sen kalbinden ne geçerse onu yap diyorsun yorum yazmak için yazmayın. Genişletmek için tıkla... Üstteki mesajı okumayıp yorum yazmak için yazan sen oluyorsun. tagsib dedi: Her yerdeler. Genişletmek için tıkla... Böyle bir şeyin ırkı var mı?
noclip dedi: Adam ne yapacağını bilmiyor yardım istiyor sen kalbinden ne geçerse onu yap diyorsun yorum yazmak için yazmayın. Genişletmek için tıkla... Üstteki mesajı okumayıp yorum yazmak için yazan sen oluyorsun. tagsib dedi: Her yerdeler. Genişletmek için tıkla... Böyle bir şeyin ırkı var mı?