Okulda konular bitince LGS'ye çalışmak için gitmemek mantıklı mı?

swynZz

Decipat
Makaleler
1
Yer
Manisa
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
asus dual 4060 msi b560m pro-e i7 11700kf 2x16 gb 3200 mhz ddr4 ram
500 gb ssd

Samsung odyssey g4
cloud 3
dareu a950 pro 1k hz
spirit of aim blue hybrid
Mchose ace 60 pro
Dediğim gibi. Konular bitince gelmemek mantıklı mı? İdareye söyleyince izin veriyorlar yok yazmıyorlar galiba.

Genellikle konular bitince okulda öğretmenler test çözdürür. Ondan dolayı testi evde de çözme imkanın olduğu için bence okula gitmemen, evde bu vakti daha iyi değerlendirmen, eksik konuların varsa onları tekrar etmen mantıklı ama deneme olduğu günler mutlaka gitmelisin.

Gerçekten çalışacaksan mantıklı. Bizim okulda da, denemelerde genelde ilk 15 içinde olan öğrencilere izin veriyorlardı ben de gitmiyordum ama hiç verimli olmuyordu. Okulda deneme oluyorsa onlara kesinlikle git evde çözmekle aynı olmuyor.

Dediğim gibi. Konular bitince gelmemek mantıklı mı? İdareye söyleyince izin veriyorlar yok yazmıyorlar galiba.

Şimdi bunun kararını verecek sensin biz sadece karar verirlen dikkat etceklerini söyleyebiliriz ilk olarak sınıfında gerçekten bir ders havası var mı herkes gerçekten orada dersini çalışıyor testini çözüyor mu ve teneffüslerde rahatsızlık çekiyor musun ses vs 2.noktada öğretmenlerin orada olması büyük avantajdır sorularını çözdürürsün aynı zamanda anlamadınız konuları sınıfça hocaya dile getirmeniz halinde kesinlikle tekrar yapar eğer bu şartlar sağlanıyorsa kesinlikle okul senşn için en sağlıklısıdır kardeşim umarım iyi yerlere gelirsin LGS çok önemli fakat düşündüğün kadar değil emin ol ben LGS'de batırıpta çok iyi üniversitelerin çok iyi bölümlerini kazanan insanlar tanıdım onun için LGS kalite sınavı öğretmenin kaliteli olur sınıfın kaliteli insanlarla olur ama önemli olan sensin gerçekten lise çok düşük bir yer kaplıyor kariyer sürecinde son zamanlarında elbette stres oluyosun çok doğal bunlar olacak olmalıda ama o stresin çalışmana engel olmasın tekrardan başarılar dilerim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…