Okulda küpe ve yüzük yasak mı?

g0atsanji

Picopat
Daha fazla  
Sorum yukarıdaki gibi, 2 yıldır kolye takıyorum şu ana kadar laf eden olmadı müdür, hocalar gördü. Aynı mantıkla küpe ve yüzüğe de laf edeceklerini sanmıyorum.

Sorum yukarıdaki gibi, 2 yıldır kolye takıyorum şu ana kadar laf eden olmadı müdür, hocalar gördü. Aynı mantıkla küpe ve yüzüğe de laf edeceklerini sanmıyorum.
Okul yönetimine bağlı,özel okullarda bile farklılık gösteriyor da yüzük abartı.

Küpe yasak ta yüzüğün yasak olduğuna dair bir duyum almadım.

Okuldan okula değişiklik söz konusu, Kolye bişey demedilerse küpe bişey demiyebilirler Belki ama yüzük yasak olabilir belki, yinede idareye danış okuldan okula değişiklik mevcut.

Her okulda farklı kurallar var bizim okul küpeye demiyor ama kolyeye izin vermiyor.

Okuldan okula değişiklik söz konusu, kolye bir şey demedilerse küpe bir şey demiyebilirler belki ama yüzük yasak olabilir belki, yine de idareye danış okuldan okula değişiklik mevcut.

Sizce ilk uyarı mı alırım yoksa direk disiplinlik mi olurum?

Bütün takılar yasak. Bizim okulda incecik kolye göreseler alıp vermiyorlar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…