Okulda kullanmalık tablet önerisi

Özellik olarak güzel duruyor lakin ben hiç ısınamıyorum Huawei'ye önyargıdan kaynaklı olabilir. Samsung'a göre neredeyse yarı yarıya yakin bir fiyat farkı var deneyimlediyseniz hoşunuza gittiyse neden olmasin.

Bu başlığı daha sonradan okuyacaklar için almış olduğum cihazı ve kullanım tecrübelerimi kısaca anlatayım.

Bu başlıktan bir gün sonra Huawei MatePad 11.5S PaperMatte Edition ürününü popüler bir teknoloji mağazasından satın aldım. Yanında HDMI dönüştürücü aparat da aldım (Almadan önce denettirin çünkü Huawei markasının diğer modellerinin bu dönüştürücüleri desteklemediğine dair birkaç yazı gördüm ancak 11.5S ürününde bu sorunu yaşamadım)

Kalemi, klavyesi harika bir uyum içerisinde çalışıyor adeta küçültülmüş bir laptop gibi bilgisayarda yapabildiğiniz her işinizi taşınabilir bir tabletle yapabiliyorsunuz ve şarj aletini yanınızda taşımanız gerekmiyor. Yanında hediye gelen kılıfı ve kaleminin üst tarafına tutturulabiliyor olması işimi çok kolaylaştırdı.

Google uygulamaları için çoğu kullanıcının negatif yorumunu gördüm ancak. GBox uygulamasını kurduktan sonra Google Play hizmetlerini sıkıntısız ve problemsiz olarak kullanabiliyorsunuz bir aylık kullanımımda en ufak bir problem yaşamadım tıpkı diğer Android tabletler gibi girip uygulama da indirebildim APK uygulama da kurabildim.

Ayrıca fiyatı diğer alternatif ürünlere göre daha ucuz. Yanında klavyesi ve kalemiyle birlikte Gaming bilgisayarla yetişen fiyatları vermek yerine böyle bir cihaz düşünebilirsiniz (Aldığınız teknoloji mağazasında uzun süreli kasko da yaptırabilirsiniz. Çalınma ve kırılma koruması sağlıyorlar ve dört sene içerisinde koşulsuz batarya değişimi yapabileceğimi taahhüt ettiler)

Eğer ki benim gibi bir öğretmenseniz ve derslerinizde tahtada soru çözmek ve PDF dosyalarının üzerine not alarak öğrencilerle birlikte güzel ve etkileşimli bir ders işlemek istiyorsanız daha fazla para verip bir bilgisayar almanıza gerek yok bu tablet işinizi fazlasıyla görecektir. Bunun yanında çizim uygulamaları ve kitap okuma uygulaması gayet güzel çalışıyor üzerine not alarak da okuma yapabiliyorsunuz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…