Okulda nasıl ısınabilirim?

Sedatsincar

Centipat
Daha fazla  
Herkese kolay gelsin. Artık havalar soğudu ve daha da çok soğuyacak sabahları battaniyenin altından çıkmak istemiyorum ama mecbur kalkıyoruz okul için okuldada daha kaloriferleri falan açmadılar. Sizin bildiğiniz okulda ısınma yöntemleri falan var mı? Varsa soyleyebilir misiniz? Isıtmalı ceket yapmak istedim ama onun içinde ısıtma pedi falan lazım bir de ceketim var yani kalın giyinebilirim ama insan yine de üşüyor. Sizin bir fikrinizi almak istiyorum.

Son düzenleyen: Moderatör:
Herkese kolay gelsin. Artık havalar soğudu ve daha da çok soğuyacak sabahları battaniyenin altından çıkmak istemiyorum ama mecbur kalkıyoruz okul için okuldada daha kaloriferleri falan açmadılar. Sizin bildiğiniz okulda ısınma yöntemleri falan var mı? Varsa soyleyebilir misiniz? Isıtmalı ceket yapmak istedim ama onun içinde ısıtma pedi falan lazım bir de ceketim var yani kalın giyinebilirim ama insan yine de üşüyor. Sizin bir fikrinizi almak istiyorum.

Ben antalyadayım kışın bile aman aman soğuk yok ama okul formasının içine uzun kollu giyince çok ısınıyorsunuz bu tavsiyem.

Termal içlik alacaksın, kumaşı elyaftır, yumuşak olur, kaşındırmaz, incedir.
Asıl olarak motosikletçiler alırlar, ya da kışın dışarıda spor yapanlar.
Çok iyi ısıtır, teri dışarı atar, hep kuru kalır.
Sadece %100 sentetik olanları al, içinde pamuk katkısı olursa terletir.

Ben hep Thermoform alırım ama daha kaliteli markalar da var

"Silgi oyuna katıldı."

Ben sabah donuyorum, öğleye doğru hava ısınmasa bile sınıfta mont ile yanmaya başlıyorum.

Ben sabah donuyorum, öğleye doğru hava ısınmasa bile sınıfta mont ile yanmaya başlıyorum.
Bizim sinif zaten güneş almıyor diğer tarafta olduğu için oyuzden ayrı bi soğuk oluyor

Hayır hatta kafanı sürtersin beyin sıcaklığı algılayıp bütün vücuda sıcak sinyaller yollayacaktır.

Uyarı: Fazla sürtünme alev çıkarabilir.
Dostum o saatte o soğukta kafamı duvaramı sürtteyim

Ben antalyadayım kışın bile aman aman soğuk yok ama okul formasının içine uzun kollu giyince çok ısınıyorsunuz bu tavsiyem.
Ben Antalya'ya gelsem kısa kollu ile dolaşırım kışta, burada araba bile çalışmıyor kışta. 😂

İçlik giy, üzerine de formanı giy. Yine üşürsen forma üzerine kazak geçir.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı