Okulda nasıl korunulur?

Vallahi en kötüsünden kör bir bıçak bile iyidir.

Hocam hepinize çok teşekkür ediyorum bol bol Mike Tyson izleyeceğim

Vallahi en kötüsünden kör bir bıçak bile iyidir.
Maksimum 7 cm olan çakılar yasal. Gidip saplasın demiyorum da, göz korkutma amaçlı. Karşıdakinin bıçağı olsa bile, bıçak bıçağa bir dövüşe girmez.

Maksimum 7 cm olan çakılar yasal. Gidip saplasın demiyorum da, göz korkutma amaçlı. Karşıdakinin bıçağı olsa bile, bıçak bıçağa bir dövüşe girmez.

O kanzilerden korunma amaçlı taşısın hatta kalem şeklinde bıçaklarda var
Dediğinize katılıyorum.

Hocam hepinize çok teşekkür ediyorum bol bol Mike Tyson izleyeceğim
Bu dönemde en iyi dövüş tekniği bile pek işinize yaramaz. Oralarda durum nasıl bilmiyorum ama burada serseriler en az 5 kişi birlikte geziyor. Yumruklar yetmez bunlara maalesef. Ha okul için diyorsan dövüş tekniği öğrenmen işine yarar. Ama dışarda durum pek öyle değil.

Dışarıda bir şey olmaz kendime güveniyorum direkt topuklarım zaten genelde sataşanlar obez olur ben de kolay kaçarım zaten biraz da hızlıyım.

Beladan uzak durmak en iyisi okul içinde. Artık şeref falan yok bunlarda elemanlar ya arkasında olanlara güveniyor ya da belindekine birine karşılık versen diğerleri gelecek bu yüzden kaçabiliyorsan kaçmak en mantıklısı.

O kanzilerden korunma amaçlı taşısın hatta kalem şeklinde bıçaklarda var
Dediğinize katılıyorum.
Ben çok şükür şuana kadar bıçak kullanmadım. Dışarda gezsem köpeğimle geziyorum genelde. Sağolsun hiç olmadığım kadar güvende hissediyorum o varken .

O adamın kaybedecek bir şeyi yok. Zaten zarardan başka amaçları da yok.

Kaçamam okulda bir tane bana hep karışan bizim sınıfta.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…