Okulda puff yakalatmak atılma cezasına sebebiyet verir mi?

LegallessQ

Decapat
Daha fazla  
Arkadaşlar merhaba, ben bugün okulda puff yakalattım önceden 1 gün uzaklaştırma cezam vardı bu defa okuldan atılmam gibi bir durum yaşanmaz değil mi? Biraz da ailemden korkuyorum, rica ediyorum ciddi cevaplar verin şu an kendimi çok kötü hissediyorum.

İdarenin insiyatifine kalmış. Biraz acitasyonla ailene haber vermemelerini rica edebilirsin. Verirlerse de ailenden bu kadar korkma. Bir kaç günlük bazı şeylerini kisitlarlar sonra onlar da unutur geçer.

Sigara olarak sayarlar. Önceden ceza almasaydın, alacağın cezanın bir tık altı ceza alacaktın ama ceza aldığın için yönetmelikte yazanı alacaksın yüksek ihtimal. Atılma ihtimalin yüksek ailenle bir an önce konuş.

Ailenle konuşçaksan farklı şekilde onları sakinleştirecek konuşun.

Hocam öncelikle sana tavsiyem bu konuları çok takma ailen yine idare ile konuşur halleder ancak eğer ailen idareye sert çıkışırsa atabilirler ya da ailene hiç bildirmezsen ailene tasdiknamen gidebilir o yüzden ailene söyle konuşsunlar 1 2 fırça yersin biter 25 30 yaşında anı olur merak etme ailene söyledikten 1 hafta sonra unutulur

Konuyla alakasız fakat ben de bir arkadaş uzun süredir beni tahrik ettiği için boğazını tutup ittirdim, ufak da kanatmışım tırnağım bastırdığı için. İlk ben bu arkadaşı şikayet ettim zorbalıktan dolayı, ondan sonra da bu arkadaş beni yaşanan sürtüşmeden dolayı şikayet etmiş. Sonuç ne olur?

Dilinize acı biber sürerler sonra da kulağınızadan çekip hmmm derler

Dostlar ceza almadım fakat geçen hafta beden eğitimi dersinde arkadaşım sigara içecekti bizde 3 kişi onunla birlikte dışarı çıktığımız için ceza alacağız neyse ki biz içmediğimizden dolayı sadece okuldan kaçmadan sorumlu tutulcaz yarın disiplin kurulu toplanıcakmış cezam belli olacak yarın keşke çıkmaz olaydım aileme hala haber vermedim diğer arkadaşlarımın ailelerinin haberi olmuş bakalım ceza alınca bir şekilde anneme durumu hiza ederim babamdan bayağı korkuyorum emekli C timi komandosu olduğu için geçen sefer az kalsın sakat kalacaktım çok fena dövdü.

Ailenle konuşçaksan farklı şekilde onları sakinleştirecek konuşun.

Ailen puff aldığını biliyor muydu?

Aman ben dumandan artık uzak duracağım başıma hep ne geldiyse bu lanet olasıca dumandan geldi bu güne kadar bu artık bardağı taşıran son damla oldu yani Allah'tan bir bağımlılık durumum yoktu ara sıra kullanıyordum artık ara sırada yok.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…