Okulda puff yakalattım

• Konuyu başlatan Emrxxn
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 29
  • Görüntüleme 1.414

Emrxxn

Femtopat
Daha fazla  
Lise 2'yim. Bugün arkadaşlarımla öğle arasından sonra okula dönerken hoca şüphelendi ve üstümüzü aradı hepimizde puf vardı ama benimkini yakaladı. Bende arkadaşa gizlice aktardım ama ondan da yakaladı. Bu puf olayıyla alakalı 2. gidişim. İlkinde alakam yoktu ama bunda üstümden çıktığı için alakam var. Hoca disipline gitmemiz için kağıt yazdı (kağıtta puf arkadaştan çıktı benden de silikonu çıktı diye gözüküyor) ve müdür yardımcısına aktardı, müdür yardımcısı "Haftaya bir gün velileriniz gelsin bakarız." dedi. Sizce ne olur? Aileme haber vereyim mi yoksa hiç söylemeyip normal devam mı edeyim? Acaba müdür yardımcısı silecek mi bilemiyorum. Düşüncelerinizi alabilir miyim?

Son düzenleyen: Moderatör:
aynen kanka anlarsın ya puff içiyorum havalıyım
1735923869328.png

Ailen puf içtiğini bilmiyorsa onlara söylersen gene kötü olur. Saçma saçma şeyler parayla kendine zarar veriyorsun resmen 😂

Her türlü zaten kötü olacak. Erkenden öğrensinler ki dayağı peşin yesin, hem müdür yardımcısından azar işitip hemde dayak yerse aynı gün olmaz.

Niye kullaniyonuz bu şeyleri kardeşim babanın yaşına geldiğinde makineye bağlı yaşamak istemiyorsanız kullanmayın şu tarz şeyleri abidik gubidik işler.

Yeni nesil bomba gibi vallahi. Bizim zamanımız da böyle şeyler yoktu hayatımda da hiç kullanmadım boş boş işler. İleriyi hiç düşünmüyorlar, bizim gençlerimiz ne yazık ki.

Yeni nesil bomba gibi vallahi. Bizim zamanımız da böyle şeyler yoktu hayatımda da hiç kullanmadım boş boş işler. İleriyi hiç düşünmüyorlar, bizim gençlerimiz ne yazık ki.

Ben 19 yaşındayım ben lise okurken tek tüktü şimdi her çocuğun elinde oyuncak gibi geziyor vallahi bunlara önlem alınmazsa ileride kanser vakası artar bende bu kadar şey nesil görmedim.

Ben 19 yaşındayım ben lise okurken tek tüktü şimdi her çocuğun elinde oyuncak gibi geziyor vallahi bunlara önlem alınmazsa ileride kanser vakası artar bende bu kadar şey nesil görmedim.

Bende 30 yaşındayım kardeşim. Benden size bir abi tavsiyesi kullanmayın böyle şeyler. Sonra ailemden şu sebepten dolayı dayak yedim diye konu açıyorlar. :D

Technopat Haberler

Geri
Yukarı