poyriho Hectopat Katılım 18 Ocak 2022 Mesajlar 1.368 Çözümler 4 Yer Türkiye, İzmir Daha fazla Cinsiyet Erkek Cumartesi 16:14 #21 Sakalda okuldan okula göre değişir, karışabilirler. Fakat saça karışamazlar hiç de duymadım şahsen böyle bir şey.
Sakalda okuldan okula göre değişir, karışabilirler. Fakat saça karışamazlar hiç de duymadım şahsen böyle bir şey.
M Scofield Decapat Katılım 8 Ağustos 2023 Mesajlar 507 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek Cumartesi 16:17 #22 Saç değil.
ms_mob1us Hectopat Katılım 14 Kasım 2020 Mesajlar 167 Daha fazla Cinsiyet Erkek Cumartesi 16:19 #23 poyriho dedi: Sakalda okuldan okula göre değişir, karışabilirler. Fakat saça karışamazlar hiç de duymadım şahsen böyle bir şey. Genişletmek için tıkla... Sakal uzatmak genel olarak yasak diye biliyorum ama saça karışmazlar o kesin.
poyriho dedi: Sakalda okuldan okula göre değişir, karışabilirler. Fakat saça karışamazlar hiç de duymadım şahsen böyle bir şey. Genişletmek için tıkla... Sakal uzatmak genel olarak yasak diye biliyorum ama saça karışmazlar o kesin.
M Scofield Decapat Katılım 8 Ağustos 2023 Mesajlar 507 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek Cumartesi 16:28 #24 ms_mob1us dedi: Sakal uzatmak genel olarak yasak diye biliyorum ama saça karışmazlar o kesin. Genişletmek için tıkla... Sakal yasaktı bizim zamanımızdada büyük ihtimalle yasak devam ediyordur sakalda.
ms_mob1us dedi: Sakal uzatmak genel olarak yasak diye biliyorum ama saça karışmazlar o kesin. Genişletmek için tıkla... Sakal yasaktı bizim zamanımızdada büyük ihtimalle yasak devam ediyordur sakalda.