Okulda sigara yakalatmak sorun olur mu?

DARKLOCATION

Decapat
Daha fazla  
Okulda arama oldu müdür yardımcısı ve hocalar hoca sınıfa gelmiş benim de saklayacak yerim yoktu. Çantaya attım sonra aradılar paketi yakalattım paketi alıp isim aldılar. Bir şey olur mu?

Okulda arama oldu müdür yardımcısı ve hocalar hoca sınıfa gelmiş benim de saklayacak yerim yoktu. Çantaya attım sonra aradılar paketi yakalattım paketi alıp isim aldılar. Bir şey olur mu?
Hiçbirşey olmaz dememizi beklemiyorsun herhalde :D. İdareden idareye değişir ama gevşek bir idare ise çok başın ağrımaz.

Disipline kesin gidersiniz. Siciliniz temizse kınama ile cezalandırılırsınız. Ama 1 tane bile sicil kaydınız varsa bu iş uzaklaştırmaya gidebilir (en iyi ihtimal).

Biz arkadaşa eşek şakası yapmıştık 1 gün uzaklaştırma almıştık geçen gün gene disiplinlik olduk 😹😹

Çok da germe geçen bizim arkadaş sigara içmeye çıkacaktı bizde onunla çıktık paketini alıp ailene haber verirler benim hala disiplin kurulunda adım var bu olaydan dolayı cezam yüksek ihtimal yarın belli olacak biraz sızıldan derslerin iyiyse zaten alttan alıyorlar ben genelde derslerim iyi olduğu için alttan alıyorlar cezada biraz bir de göze çarpmayan serseri bir tip değilsen sıkıntı etmezler ama çevrende varsa biraz takabilirler.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı