vahşet123 Hectopat Katılım 13 Nisan 2021 Mesajlar 2.463 Makaleler 1 Çözümler 7 24 Ekim 2023 #1 Bir kaç boş insan tarafından sözlü rahatsız ediliyorum okulda. Normalde takmıyorum ama Whattsap'a da taşındı olay .Ne yapmalıyım? Son düzenleyen: Moderatör: 24 Ekim 2023
Bir kaç boş insan tarafından sözlü rahatsız ediliyorum okulda. Normalde takmıyorum ama Whattsap'a da taşındı olay .Ne yapmalıyım?
SiyahPassat Megapat Zamanın Tanığı Katılım 13 Eylül 2020 Mesajlar 8.573 Makaleler 3 Çözümler 62 Daha fazla Cinsiyet Erkek 24 Ekim 2023 #2 WhatsApp'a taşındıysa önce sınıf öğretmenine, onun gazı ile müdüre gidersin hakaret vs varsa aileni de katarsan çok uzar bir daha bulaşmazlar disiplin alırlar. Hakaret yoksa, sadece seni rahatsız ediyorlarsa sınıfta dışlanan eleman oluyorsun. Olma.
WhatsApp'a taşındıysa önce sınıf öğretmenine, onun gazı ile müdüre gidersin hakaret vs varsa aileni de katarsan çok uzar bir daha bulaşmazlar disiplin alırlar. Hakaret yoksa, sadece seni rahatsız ediyorlarsa sınıfta dışlanan eleman oluyorsun. Olma.