İdare et, 8. sınıfta sınavına iyi çalış. Lisede yeni bir şansın olur. Ortaokul unutuluyor liseye geçince, çok ciddiyim. Ortaokul zamanlarımı eski anılar olarak hatırlıyorum sadece.
İdare et, 8. sınıfta sınavına iyi çalış. Lisede yeni bir şansın olur. Ortaokul unutuluyor liseye geçince, çok ciddiyim. Ortaokul zamanlarımı eski anılar olarak hatırlıyorum sadece.
Ailene durumu anlat başka bir okula yazdırsınlar. Servis ile daha uzakta olan bir okulada gidebilirsin. Olmadı özele yazdırsınlar. Şu an bu durumu boş verirlerse ileride sana psikolojik sorun olarak dönebilir. Fakat en doğru çözüm bu mu dersen emin değilim.
Elbet bende de problem olabilir ama bana bu kadar böyle davranılmasının sebebini hala anlamadım normal insanmış gibi yaşıyorum ben bana niye böyle düşmanmış gibi davranıyorlar hala anlamadım.
Elbet bende de problem olabilir ama bana bu kadar böyle davranılmasının sebebini hala anlamadım normal insanmış gibi yaşıyorum ben bana niye böyle düşmanmış gibi davranıyorlar hala anlamadım.
Bana özürlü özürlü diye dalga geçiyorlar burnum aktığı zaman benimle dalga geçiyorlar ders de bir soruyu yapamadığım zaman gülüyolar bunalttılar beni artık hayattan soğudum.