Okulda telefon yakalatıp yalan söylemek

• Konuyu başlatan QertuX
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 14
  • Görüntüleme 497
Okuldan okula değişiyor zaten ama bu kadar hocalarından korkmana gerek yok kimse seni disipline vermeyecektir ilk defa yakalandıysan özür dile yeter. Arkadaşlarına da hocayı geçirmek için yalan söyledim dersin yani büyütülcek bir olay değil.
verdiler bile müdür çıldırmış :D yarın disipline çağırdılar beni

Bir lise öğrencisiyim. Okula telefon götürmek yasak ben de götürüp bir tane kitabın içini oyup ona saklıyordum. Sonra o bulundu salağa yattım ben yapmadım falan diye ama sonra arkadaşım benim yaptığımı söylemiş şu an çok utanıyorum. Disiplinlik oldum. Hocalar dalga geçiyor yardım edin. Keşke yapmasaydın yalan söylemeseydin diyenler gelmesin. Arkadaşlarda dalga geçiyor. Onların gözünde adım yalancıya çıktı.

Bende dün kaptırdım derste sesi acık unutmuşum müdür yardımcısına verdi telefonu özür diledim falan velin gelip alsın dedi aldım ayrıca MEB'in kararıyla okullarda telefon kullanmak yasak okuldan okula degisiyordur belki ama bizde yasak.

Bir daha yapmayacağım özür dilerim de alırsın telefonu. Gıcık hocalar varsa disipline verebilir gene de.
telefon yoktu zaten içinde yakalatmadım telefonu ama çok gıcık hocalar var. dalga geçiyolar. işte yalan söyledin suçu başkasının üstüne atacaktın demi felan dediler sınıfın ortasında

Technopat Haberler

Geri
Yukarı