Ester Hirsch Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 23 Haziran 2019 Mesajlar 2.044 Çözümler 1 Yer İsrail 24 Temmuz 2022 #31 Sakın çıkarma telefonunu sınıfta falan. Kitap oku daha havalı olursun kızlar seni görünce yerlere yatar erirler yani.
Sakın çıkarma telefonunu sınıfta falan. Kitap oku daha havalı olursun kızlar seni görünce yerlere yatar erirler yani.
A Aqely Hectopat Katılım 5 Eylül 2021 Mesajlar 1.380 Çözümler 8 Yer Tekirdağ Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 24 Temmuz 2022 #32 Ester Hirsch dedi: Sakın çıkarma telefonunu sınıfta falan. Kitap oku daha havalı olursun kızlar seni görünce yerlere yatar erirler yani. Genişletmek için tıkla... Doğru aslında kitap okuyabilir bende okuyordum ama garip olan tenefüste değil derste okuyordum.
Ester Hirsch dedi: Sakın çıkarma telefonunu sınıfta falan. Kitap oku daha havalı olursun kızlar seni görünce yerlere yatar erirler yani. Genişletmek için tıkla... Doğru aslında kitap okuyabilir bende okuyordum ama garip olan tenefüste değil derste okuyordum.
4 453476 Megapat Katılım 1 Aralık 2020 Mesajlar 8.177 Makaleler 1 Çözümler 62 24 Temmuz 2022 #33 Ester Hirsch dedi: Kitap oku daha havalı olursun kızlar seni görünce yerlere yatar erirler yani. Genişletmek için tıkla... Kızlar pek umrumda değil
Ester Hirsch dedi: Kitap oku daha havalı olursun kızlar seni görünce yerlere yatar erirler yani. Genişletmek için tıkla... Kızlar pek umrumda değil