taktaktak Hectopat Katılım 16 Kasım 2021 Mesajlar 1.176 Çözümler 2 4 Kasım 2022 #1 Merhaba. Okulda sınıfta video çektim. Hocalar falan kesinlikle çıkmadı. Bunu YouTube'da paylaştım sorun olur mu?
Merhaba. Okulda sınıfta video çektim. Hocalar falan kesinlikle çıkmadı. Bunu YouTube'da paylaştım sorun olur mu?
antoniomontana Hectopat Katılım 5 Aralık 2020 Mesajlar 1.146 Çözümler 9 Yer Ankara 4 Kasım 2022 #2 görürlerse olur.
Linux Kaymak Kilopat Katılım 22 Haziran 2021 Mesajlar 6.558 Makaleler 11 Çözümler 30 Yer Ankara 4 Kasım 2022 #3 Bizim sınıftakiler dans edip Tiktok'a koydular. Bir şey olmadı ama öğretmenler görürlerse olabilir.
tH3as Hectopat Katılım 3 Ocak 2022 Mesajlar 1.089 Çözümler 4 4 Kasım 2022 #4 Hiç bişey olmaz max arkadaşların şikayet ederse olur.
sasi Hectopat Katılım 31 Ekim 2021 Mesajlar 1.330 Çözümler 2 4 Kasım 2022 #5 Linux Kaymak dedi: Bizim sınıftakiler dans edip TikTok'a koydular. Bir şey olmadı ama öğretmenler görürlerse olabilir. Genişletmek için tıkla... Kim görcek ki? Sen yaymadığın sürece yabancı görsün sıkıntı olmaz.
Linux Kaymak dedi: Bizim sınıftakiler dans edip TikTok'a koydular. Bir şey olmadı ama öğretmenler görürlerse olabilir. Genişletmek için tıkla... Kim görcek ki? Sen yaymadığın sürece yabancı görsün sıkıntı olmaz.
taktaktak Hectopat Katılım 16 Kasım 2021 Mesajlar 1.176 Çözümler 2 4 Kasım 2022 #6 antoniomontana dedi: Görürlerse olur. Genişletmek için tıkla... Yasak mı? Linux Kaymak dedi: Bizim sınıftakiler dans edip TikTok'a koydular. Bir şey olmadı ama öğretmenler görürlerse olabilir. Genişletmek için tıkla... tH3as dedi: Hiçbir şey olmaz Max arkadaşların şikayet ederse olur. Genişletmek için tıkla... Arkadaşlarımın haberi var.
antoniomontana dedi: Görürlerse olur. Genişletmek için tıkla... Yasak mı? Linux Kaymak dedi: Bizim sınıftakiler dans edip TikTok'a koydular. Bir şey olmadı ama öğretmenler görürlerse olabilir. Genişletmek için tıkla... tH3as dedi: Hiçbir şey olmaz Max arkadaşların şikayet ederse olur. Genişletmek için tıkla... Arkadaşlarımın haberi var.
mrht1234 Hectopat Katılım 3 Aralık 2020 Mesajlar 1.397 Çözümler 4 Yer Edirne/Merkez Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Kasım 2022 #7 taktaktak dedi: Merhaba. Okulda sınıfta video çektim. Hocalar falan kesinlikle çıkmadı. Bunu YouTube'da paylaştım sorun olur mu? Genişletmek için tıkla... Hoca videonuzu görürse disiplinlik olursunuz ve dava yiyebilirsiniz ve okulda video çekmek yasak.
taktaktak dedi: Merhaba. Okulda sınıfta video çektim. Hocalar falan kesinlikle çıkmadı. Bunu YouTube'da paylaştım sorun olur mu? Genişletmek için tıkla... Hoca videonuzu görürse disiplinlik olursunuz ve dava yiyebilirsiniz ve okulda video çekmek yasak.
antoniomontana Hectopat Katılım 5 Aralık 2020 Mesajlar 1.146 Çözümler 9 Yer Ankara 4 Kasım 2022 #8 taktaktak dedi: Yasak mı? Arkadaşlarımın haberi var. Genişletmek için tıkla... Yasak tabii ki ama başkası görene kadar değil.
taktaktak dedi: Yasak mı? Arkadaşlarımın haberi var. Genişletmek için tıkla... Yasak tabii ki ama başkası görene kadar değil.
EkmekArasıRam Decipat Katılım 18 Eylül 2022 Mesajlar 2.374 Makaleler 15 Çözümler 30 Daha fazla Sistem Özellikleri 1 adet ekmek. 5-6 Tane ram. Cinsiyet Erkek Meslek Freelancer 4 Kasım 2022 #9 Sınıfınızda ispiyoncu bir takım sitede söylenmesi yasak kelimelik kişiler var ise sıkıntı.
Linux Kaymak Kilopat Katılım 22 Haziran 2021 Mesajlar 6.558 Makaleler 11 Çözümler 30 Yer Ankara 4 Kasım 2022 #10 sasi dedi: Kim görcek ki? Sen yaymadığın sürece yabancı görsün sıkıntı olmaz. Genişletmek için tıkla... Şikayet edebilirler diye düşündüm.
sasi dedi: Kim görcek ki? Sen yaymadığın sürece yabancı görsün sıkıntı olmaz. Genişletmek için tıkla... Şikayet edebilirler diye düşündüm.