Okulda yalnız olmak

Lisede 8 sene boyunca sürecek dostluğumu bulduğum için fikrimi belirtmek isterim kendi yaptığım şeyi sana da tavsiye edeyim. İlk 1 hafta boyunca sadece izledim etrafı gözlemci olmak her zaman iyidir. Kimin ne olduğunu öğrendikten sonra kendim gibi birisi gözüme takıldı oda izliyordu etrafı ve sonra tanışmaya karar verdim liseden beri dostluğumuz hala devam etmekte.

Üniversitede de aynı şekilde

Hocam mezuna bıraktım o yüzden üniversite için bişey diyememde bence lisedede üniversitedede insanlar yanlız kalma korkusu ile yalandan arkadaşlık yapıyor birbirlerine o yüzden yalnız kalmayı tercih ederim , 3 4 tane orta okuldan arkadaşlarla seneye üniversiteye gidince aynı şehir denk gelirse onlarla takılırım denk gelmez isede memlekette buluşuruz 3 ayda bir tatillerde.

Hocam üniversite bittikten sonra zaten sadece tatillerde görüşebiliyorsunuz. Birisi askerde birisi başka şehirde bende yurtdışındayım.

Hocam üniversite bittikten sonra zaten sadece tatillerde görüşebiliyorsunuz. Birisi askerde birisi başka şehirde bende yurtdışındayım.
Aynen öyle o yüzden çokta önemli değil şurda doğru dürüst toplasanız 3 4 yıl daha görüşürüz sonra herkes başka şehire gider başka hayatlar kurar sonrası ayda yılda 1 anca ortak tatile felan gidilir.

Nakil yapma şansım yok çünkü küçük bir ilde yaşıyorum ve OBP ile Anadolu'ya girdim dil okumak icin baskada Anadolu yok maalesef.

Eskiden hep zorbalanırdım çantamı çöpe atarlardı obez denir dövülürdüm 8.sınıfın sonunda.
Diyet yaptım gyme gidip fizik yaptım 2.dil olarak İngilizceyi fulledim.
Boyumda 1.87 her sabah 6'da kalkıp az bir şey derse bakıyorum.

Başarılı olunca zaten başka insanlar senin hayatına girmeye başlacak istesen de istemesen de...
İşi zamana bırak ve kendini geliştir.

Ahlakın bozuk olduğu toplumda yalnızlık şifadır dermiş Hz.ali.

Ben kendimi bildim bileli hep yalnız oldum. Ara sıra konuştuğum insanlar oldu ama onların da hiçbiri düzgün olmadığı için bir süre sonra koptum. Yalnızlık kötü değil.

Kanka ya nakil olacaksın ya da başka sınıflarla kafa dengi bulmak lazım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…