Liseye başladım ve cok yalnızım ortaokuldan kalan bir arkadaşım var(tek arkadasım) farklı sınıflara düştük ve bir sürü yeni arkadası oldu(yani hep birlikte degiliz, ben hep ikili gezeriz sanmıştım)ben ilkokuldan beri utangaç ve yalnızım sınıfta herkes zaten birbiriyle takılıyor. Haftada 4 ders bedenimiz var ben ise sadece dersin bitmesini bekliyorum. Arada konuştuğum bir iki kisi oluyor sınıfta kimseyle aynı kafa yapısı ve zevklere sahip degilim mesela ben çocukluğumdan beri futbol ve dövüş sporlarına ilgi duyuyorum bir de film izlemekten zevk alırım ama sınıfta bunlar hakkında aynı olduğumuz hiç kız yok erkekleri direk saymıyorum zaten hiçbirisiyle muhabbetim olmadı(zaten erkeklerin cogu hep belaltı, tassak muhabbeti yapıyor o yüzden bulasmak istemiyorum zaten görünüşüm çok iyi degil beni kaale almazlar)
Mesela okulda kitap falan okusam ödev yapsam 4 yıl böyle akmaz karakterli olan ve zevklerimizin uyduğu birini bulmak da cok zor benim adıma, napacagımı bilmiyorum böyle devam ederse hayatımın en kötü okul yıllarını gecirmis olacağım.