Okulda yaşadığınız en güzel anı

Makaleler
1
Öncelikle selam. İlkokul, ortaokul, lise veya üniversitede çoğu zaman iyi çoğu zaman kötü anılarımız olmuştur.

Kötü anıları ne kadar unutmaya da çalışsak iyi anılar her zaman bir taraftan baskılıyor. İyi anıya örnek olarak kopya çektiğimiz, arkadaşlarımızla veya yalnız yaşadığımız olaylar, havalı hareketler vb. Bir çok şeyi örnek olarak verebiliriz.

Peki sizin en iyi anınız neydi? Tekrar olsa yine yapardım dediğiniz anılar nelerdi?

Liseye başladığım ilk gün sınıfta kaldık kapı sıkıştı kimse açamadı ben bir omuz attım açıldı hoca dedi arkadaşınızı alkışlayın herkes alkışladı. Küçük ve mutlu edici bir anımdır.

Sınıfın ortasında Türkçe dersinde "Tecavüzcü Coşkun" diye bağırdım. Hoca çocuklar haddinizi aşmayın deyip güldü. Öbür ders rehberlikten çağırdılar hoca güldü geçti. Ders fendi rehberlik hocası fenciyi sevmediğimi biliyordu derse girmene gerek yok dedi hatta

Sınıfça öğle arası bitişine yakin CS:GO oynadık. Elimizi silah olarak kullanıp oynuyorduk. Vurulan ölü taklidi yapıyordu. Çok değil 30 sn sürdü o an çok eğlenceliydi. Sınıfça anlaşıp oynamadık tabii ki her şey birinin kapıyı öküz gibi açmasıyla oldu bizde baskın yapar gibi daldık su içen bile oyuna dahil oldu

Batuotgen çok uzattın aga ban yiyeceksin. Benim çok anım var ama ilkokulda tüm herkesi dövmemi çok iyi hatırlarım, demek istemezdim ama bazen kızlara da vurmuşluğum olur. Şuan 8. Sınıfım ve biri bana sataşsa bile hiç ellemiyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…