A aabcc Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 17 Mayıs 2020 Mesajlar 7.613 Makaleler 4 Çözümler 41 2 Aralık 2023 #31 642612 dedi: Müdür dedik bir daha olmasın dedi. Hocam acildide özür dilerim. Genişletmek için tıkla... Bir nane olacağını zannetmiyorum, babanın gergin olmadığı bir anı denk getirip olaylar onu germeden önce açıklama da yapabilirsin.
642612 dedi: Müdür dedik bir daha olmasın dedi. Hocam acildide özür dilerim. Genişletmek için tıkla... Bir nane olacağını zannetmiyorum, babanın gergin olmadığı bir anı denk getirip olaylar onu germeden önce açıklama da yapabilirsin.
Kurtlar Vadisi Pusu Hectopat Katılım 17 Mart 2021 Mesajlar 2.546 Çözümler 7 Daha fazla Sistem Özellikleri Sapphire RX 6650 XT 8Gb Gaming Nitro OC+ // i5 11400F (Stok fan) // Msı B560M Pro-E // Kıoxıa Excerıa G2 (1TB) // GF SERIES GF600 // Msı Vampiric 100R // Lenovo D24-20 // SteelSeries Prime // Xrades 80x30 MaousePad // Windows 11 Pro Cinsiyet Erkek 2 Aralık 2023 #32 642612 dedi: Müdür dedik bir daha olmasın dedi. Hocam acildide özür dilerim. Genişletmek için tıkla... O zaman takma kafana bir şey demediyse müdür ama ben olsam o hizmetliyle uğraşırdım sırf cinslik olsun diye.
642612 dedi: Müdür dedik bir daha olmasın dedi. Hocam acildide özür dilerim. Genişletmek için tıkla... O zaman takma kafana bir şey demediyse müdür ama ben olsam o hizmetliyle uğraşırdım sırf cinslik olsun diye.
HKHBHKK APORIQ Hectopat Katılım 13 Temmuz 2021 Mesajlar 344 Yer Türkiye Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 2 Aralık 2023 #33 Şimdi konuya açıklık getirmeye çalışalım: Olay Gasmek'te (Gaziantep'te bir sanat merkezi) gerçekleşmiş. Kursun boş dersinde başka bir sınıfa girip 3 erkek 1 kız olacak şekilde sohbet etmişsiniz. Hizmetçi sıraların altındaki çekirdek kabuklarını bahane ederek siz öğlencileri müdüre şikayet etmiş. Sen de bir şey olacak diye kaçmışsın. Ve bu olaydan sonra olay babana giderse kurstan ve ne alakaysa okuldan atılmaktan korktun. Ama geldin "müdür 'bir daha olmasın' dedi" yazıyorsun o zaman korkmanın ne alakası var. Troll diye düşünüyorum... Son düzenleyen: Moderatör: 2 Aralık 2023
Şimdi konuya açıklık getirmeye çalışalım: Olay Gasmek'te (Gaziantep'te bir sanat merkezi) gerçekleşmiş. Kursun boş dersinde başka bir sınıfa girip 3 erkek 1 kız olacak şekilde sohbet etmişsiniz. Hizmetçi sıraların altındaki çekirdek kabuklarını bahane ederek siz öğlencileri müdüre şikayet etmiş. Sen de bir şey olacak diye kaçmışsın. Ve bu olaydan sonra olay babana giderse kurstan ve ne alakaysa okuldan atılmaktan korktun. Ama geldin "müdür 'bir daha olmasın' dedi" yazıyorsun o zaman korkmanın ne alakası var. Troll diye düşünüyorum...
HUNTEx Hectopat Katılım 19 Temmuz 2023 Mesajlar 1.882 Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Aralık 2023 #34 642612 dedi: Müdür dedik bir daha olmasın dedi. Genişletmek için tıkla... Türkçeyi araptanmı öğrendin.
642612 dedi: Müdür dedik bir daha olmasın dedi. Genişletmek için tıkla... Türkçeyi araptanmı öğrendin.
Kurtlar Vadisi Pusu Hectopat Katılım 17 Mart 2021 Mesajlar 2.546 Çözümler 7 Daha fazla Sistem Özellikleri Sapphire RX 6650 XT 8Gb Gaming Nitro OC+ // i5 11400F (Stok fan) // Msı B560M Pro-E // Kıoxıa Excerıa G2 (1TB) // GF SERIES GF600 // Msı Vampiric 100R // Lenovo D24-20 // SteelSeries Prime // Xrades 80x30 MaousePad // Windows 11 Pro Cinsiyet Erkek 2 Aralık 2023 #35 HUNTEx dedi: Türkçeyi araptanmı öğrendin. Genişletmek için tıkla... Çocuk endişeli ve bu durumda doğru dürüst karar verecek akla sahip değil şu an aynı şey bende de oluyor endişelendiğimde elim ayağıma dolaşıyor.
HUNTEx dedi: Türkçeyi araptanmı öğrendin. Genişletmek için tıkla... Çocuk endişeli ve bu durumda doğru dürüst karar verecek akla sahip değil şu an aynı şey bende de oluyor endişelendiğimde elim ayağıma dolaşıyor.
Crypto Guard Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 22 Temmuz 2019 Mesajlar 1.840 Makaleler 2 Çözümler 23 2 Aralık 2023 #36 Babana "3 erkek ile aynı sınıfta olmamızdan daha iyi değil mi sence?" diyerek. Babanı bu durumun normal olduğunu anlat.
Babana "3 erkek ile aynı sınıfta olmamızdan daha iyi değil mi sence?" diyerek. Babanı bu durumun normal olduğunu anlat.
Takvaa Hectopat Katılım 29 Ekim 2022 Mesajlar 2.881 Çözümler 5 Yer Paris Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Aralık 2023 #37 giovanni3453 dedi: Üç erkek bir kızla ilişkiye girmiş anladığm kadarıyla. Genişletmek için tıkla... Kıza üzüldüm üç canavarla başa çıkmakta zor şimdi
giovanni3453 dedi: Üç erkek bir kızla ilişkiye girmiş anladığm kadarıyla. Genişletmek için tıkla... Kıza üzüldüm üç canavarla başa çıkmakta zor şimdi
HUNTEx Hectopat Katılım 19 Temmuz 2023 Mesajlar 1.882 Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Aralık 2023 #38 Takvaa dedi: Kıza üzüldüm üç canavarla başa çıkmakta zor şimdi Genişletmek için tıkla... Hayır hocam öyle değil bir okuyun önce.
Takvaa dedi: Kıza üzüldüm üç canavarla başa çıkmakta zor şimdi Genişletmek için tıkla... Hayır hocam öyle değil bir okuyun önce.
kozmoneustee Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 1 Eylül 2020 Mesajlar 1.943 Makaleler 1 Çözümler 7 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 2 Aralık 2023 #39 Madem masumdun, niye kaçtın?
Crypto Guard Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 22 Temmuz 2019 Mesajlar 1.840 Makaleler 2 Çözümler 23 2 Aralık 2023 #40 Takvaa dedi: Kıza üzüldüm üç canavarla başa çıkmakta zor şimdi Genişletmek için tıkla... İlişki yok. Çocuklar oturmuş konuşuyormuş. Hiç mi hayatınızda kızlarla sohbet etmediniz?
Takvaa dedi: Kıza üzüldüm üç canavarla başa çıkmakta zor şimdi Genişletmek için tıkla... İlişki yok. Çocuklar oturmuş konuşuyormuş. Hiç mi hayatınızda kızlarla sohbet etmediniz?