6 642612 Decapat Katılım 26 Mart 2023 Mesajlar 227 2 Aralık 2023 #41 Crypto Guard dedi: Babana "3 erkek ile aynı sınıfta olmamızdan daha iyi değil mi sence?" diyerek. Babanı bu durumun normal olduğunu anlat. Genişletmek için tıkla... Babamın onlara inancagı
Crypto Guard dedi: Babana "3 erkek ile aynı sınıfta olmamızdan daha iyi değil mi sence?" diyerek. Babanı bu durumun normal olduğunu anlat. Genişletmek için tıkla... Babamın onlara inancagı
Okaner1 Hectopat Katılım 24 Mart 2021 Mesajlar 640 Çözümler 4 2 Aralık 2023 #42 HUNTEx dedi: Türkçeyi araptanmı öğrendin. Genişletmek için tıkla... Arkadaş npc galiba.
Takvaa Hectopat Katılım 29 Ekim 2022 Mesajlar 2.881 Çözümler 5 Yer Paris Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Aralık 2023 #43 HUNTEx dedi: Hayır hocam öyle değil bir okuyun önce. Genişletmek için tıkla... Dalga geçiyorum sohbet ediyorlarmış
HUNTEx dedi: Hayır hocam öyle değil bir okuyun önce. Genişletmek için tıkla... Dalga geçiyorum sohbet ediyorlarmış
6 642612 Decapat Katılım 26 Mart 2023 Mesajlar 227 2 Aralık 2023 #44 kozmoneustee dedi: Madem masumdun, niye kaçtın? Genişletmek için tıkla... Korktum babamdan Takvaa dedi: Dalga geçiyorum sohbet ediyorlarmış (Umarım sadece sohbet ettiniz) Genişletmek için tıkla... Sohbet reels izliyorduk gülüyoduk
kozmoneustee dedi: Madem masumdun, niye kaçtın? Genişletmek için tıkla... Korktum babamdan Takvaa dedi: Dalga geçiyorum sohbet ediyorlarmış (Umarım sadece sohbet ettiniz) Genişletmek için tıkla... Sohbet reels izliyorduk gülüyoduk
Kurtlar Vadisi Pusu Hectopat Katılım 17 Mart 2021 Mesajlar 2.546 Çözümler 7 Daha fazla Sistem Özellikleri Sapphire RX 6650 XT 8Gb Gaming Nitro OC+ // i5 11400F (Stok fan) // Msı B560M Pro-E // Kıoxıa Excerıa G2 (1TB) // GF SERIES GF600 // Msı Vampiric 100R // Lenovo D24-20 // SteelSeries Prime // Xrades 80x30 MaousePad // Windows 11 Pro Cinsiyet Erkek 2 Aralık 2023 #45 kozmoneustee dedi: Madem masumdun, niye kaçtın? Genişletmek için tıkla... Korkmuş.
Takvaa Hectopat Katılım 29 Ekim 2022 Mesajlar 2.881 Çözümler 5 Yer Paris Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Aralık 2023 #46 Crypto Guard dedi: İlişki yok. Çocuklar oturmuş konuşuyormuş. Hiç mi hayatınızda kızlarla sohbet etmediniz? Genişletmek için tıkla... Senin gibiler yüzünden hiçbir konuya mesaj yazmak istemiyorum ironi nedir bilir misin?
Crypto Guard dedi: İlişki yok. Çocuklar oturmuş konuşuyormuş. Hiç mi hayatınızda kızlarla sohbet etmediniz? Genişletmek için tıkla... Senin gibiler yüzünden hiçbir konuya mesaj yazmak istemiyorum ironi nedir bilir misin?
6 642612 Decapat Katılım 26 Mart 2023 Mesajlar 227 2 Aralık 2023 #47 Arkadaşlar isterlerse kurstan atsınlar ama babam duymasın istemiyor dersime bakan biriyim.
Crypto Guard Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 22 Temmuz 2019 Mesajlar 1.840 Makaleler 2 Çözümler 23 2 Aralık 2023 #48 642612 dedi: Babamın onlara inancagı Genişletmek için tıkla... Adam akılı olayı anlatmak bence çözüm. Okul veya ders çıkışında oturduk, sohbet ettik veya telefondan oyun oynadık (olayı bilmiyorum) dersin. "Çıkmadığımız için bizi yanlış anlamış olabilir" diye düşünüyorum şeklinde anlat. Ne diyecek adam "oğlum grup mu yapıyor" diyecek.
642612 dedi: Babamın onlara inancagı Genişletmek için tıkla... Adam akılı olayı anlatmak bence çözüm. Okul veya ders çıkışında oturduk, sohbet ettik veya telefondan oyun oynadık (olayı bilmiyorum) dersin. "Çıkmadığımız için bizi yanlış anlamış olabilir" diye düşünüyorum şeklinde anlat. Ne diyecek adam "oğlum grup mu yapıyor" diyecek.
Takvaa Hectopat Katılım 29 Ekim 2022 Mesajlar 2.881 Çözümler 5 Yer Paris Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Aralık 2023 #49 642612 dedi: Arkadaşlar isterlerse kurstan atsınlar ama babam duymasın istemiyor dersime bakan biriyim. Genişletmek için tıkla... Kaçıncı sınıfsın.
642612 dedi: Arkadaşlar isterlerse kurstan atsınlar ama babam duymasın istemiyor dersime bakan biriyim. Genişletmek için tıkla... Kaçıncı sınıfsın.
HKHBHKK APORIQ Hectopat Katılım 13 Temmuz 2021 Mesajlar 344 Yer Türkiye Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 2 Aralık 2023 #50 Crypto Guard dedi: İlişki yok. Çocuklar oturmuş konuşuyormuş. Hiç mi hayatınızda kızlarla sohbet etmediniz? Genişletmek için tıkla... Sohbet değil dalga geçme savaşları :/
Crypto Guard dedi: İlişki yok. Çocuklar oturmuş konuşuyormuş. Hiç mi hayatınızda kızlarla sohbet etmediniz? Genişletmek için tıkla... Sohbet değil dalga geçme savaşları :/