mcqueennn95 Decapat Katılım 17 Mayıs 2023 Mesajlar 170 Çözümler 1 28 Eylül 2024 #1 Merhaba 11.sınıufım HTML'ye yeni geçtik okulda işte yazdık çalıştı, sitede evde de tekrar etme amacıyla tekrar yazıyorum ama çalışmıyor. Kitaptaki koddan yazıyorum olmuyor, YouTube'dan video izliyorum aynısını yazıyorum yine çalışmıyor sebebi nedir?
Merhaba 11.sınıufım HTML'ye yeni geçtik okulda işte yazdık çalıştı, sitede evde de tekrar etme amacıyla tekrar yazıyorum ama çalışmıyor. Kitaptaki koddan yazıyorum olmuyor, YouTube'dan video izliyorum aynısını yazıyorum yine çalışmıyor sebebi nedir?
Shimada Sensei Zettapat Katkıda Bulunan Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 3 Haziran 2016 Mesajlar 20.233 Makaleler 10 Çözümler 120 Yer Bursa Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 28 Eylül 2024 #2 Kodu yolla bakalım. Sosyal'de nasıl kod paylaşılır? Eğer kodu fotoğraftaki kısma tıklayıp açılacak pencereye yapıştırırsanız çok daha anlaşılır olacaktır. Sorununuzun çözülmesi ümidiyle. İyi forumlar :) www.technopat.net Artı 0 Eksi
Kodu yolla bakalım. Sosyal'de nasıl kod paylaşılır? Eğer kodu fotoğraftaki kısma tıklayıp açılacak pencereye yapıştırırsanız çok daha anlaşılır olacaktır. Sorununuzun çözülmesi ümidiyle. İyi forumlar :) www.technopat.net
KS KS mcqueennn95 Decapat Katılım 17 Mayıs 2023 Mesajlar 170 Çözümler 1 28 Eylül 2024 #3 Shimada Sensei dedi: Kodu yolla bakalım. Sosyal'de nasıl kod paylaşılır? Eğer kodu fotoğraftaki kısma tıklayıp açılacak pencereye yapıştırırsanız çok daha anlaşılır olacaktır. Sorununuzun çözülmesi ümidiyle. İyi forumlar :) www.technopat.net Genişletmek için tıkla... <html> <head> <title>ilk sayfam</title> </head> <body> Merhaba </body> </html> Not defterine yazıp birlikte aç yapıp Microsoft Edge veya Chrome da denedim olmadı. Artı 0 Eksi
Shimada Sensei dedi: Kodu yolla bakalım. Sosyal'de nasıl kod paylaşılır? Eğer kodu fotoğraftaki kısma tıklayıp açılacak pencereye yapıştırırsanız çok daha anlaşılır olacaktır. Sorununuzun çözülmesi ümidiyle. İyi forumlar :) www.technopat.net Genişletmek için tıkla... <html> <head> <title>ilk sayfam</title> </head> <body> Merhaba </body> </html> Not defterine yazıp birlikte aç yapıp Microsoft Edge veya Chrome da denedim olmadı.
M meakJK Gigapat Zamanın Tanığı Katılım 21 Ağustos 2014 Mesajlar 1.399 Çözümler 20 28 Eylül 2024 #4 Not defterinin uzantısını .txt'den .html olarak değiştir. Artı 1 Eksi Çözüm
KS KS mcqueennn95 Decapat Katılım 17 Mayıs 2023 Mesajlar 170 Çözümler 1 28 Eylül 2024 #5 meakJK dedi: Not defterinin uzantısını .txt'den .html olarak değiştir. Genişletmek için tıkla... Çok teşekkür ederim oldu. Artı 0 Eksi
meakJK dedi: Not defterinin uzantısını .txt'den .html olarak değiştir. Genişletmek için tıkla... Çok teşekkür ederim oldu.